Bedrijf
Starbucks Roermond Outlet
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Restaurants
Werken en leren
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
1e Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
1e Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
P2-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
Equivalenten van deze opleiding
Fastservice
Opleidingscode 22176Fastservice
Opleidingscode 23084Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Fastservice (1e Medewerker fastservice)
Opleidingscode 94200Fastservice
Opleidingscode 95430
Manager/bedrijfsleider fastservice (Horeca en bakkerij)
Manager/bedrijfsleider fastservice (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
P3-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K1-W1Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
- P3-K1-W10Sluit het fastservicebedrijf af
- P3-K1-W2Begroot financiën
- P3-K1-W3Bewaakt budgetten
- P3-K1-W4Voert de dagadministratie uit
- P3-K1-W5Plant voorraadniveaus
- P3-K1-W6Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K1-W7Voert intern formele gesprekken
- P3-K1-W8Stuurt medewerkers aan
- P3-K1-W9Rapporteert aan de manager/ondernemer
Equivalenten van deze opleiding
Fastservice
Opleidingscode 22176Fastservice
Opleidingscode 23084Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager)
Opleidingscode 90682Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager)
Opleidingscode 90683Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager)
Opleidingscode 94162Fastservice (Bedrijfsleider fastservice)
Opleidingscode 94210Fastservice
Opleidingscode 95430Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager)
Opleidingscode 95431Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice)
Opleidingscode 95432
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302
Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Fastservice
Opleidingscode 22176Fastservice
Opleidingscode 23084Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Fastservice (Medewerker fastservice)
Opleidingscode 94190Fastservice
Opleidingscode 95430
Vakspecialist ondernemer (Handel, mode, ondernemerschap)
Vakspecialist ondernemer (Handel, mode, ondernemerschap)
B1-K1
Geeft invulling aan een businessmodel
- B1-K1-W1Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit
- B1-K1-W2Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming
- B1-K1-W3Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan
- B1-K1-W4Schrijft een businessplan
B1-K2
Voert operationele processen in een onderneming uit
- B1-K2-W1Bouwt een zakelijk netwerk op
- B1-K2-W2Koopt producten en/of diensten
- B1-K2-W3Voert marketing- en communicatieprocessen uit
- B1-K2-W4Verkoopt producten en/of verleent diensten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemerschap op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23078Ondernemerschap op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23209Ondernemerschap op basis van een vakspecialisme
Opleidingscode 23398Vakman-ondernemer
Opleidingscode 25165Vakman-ondernemer
Opleidingscode 25530Handel en ondernemerschap
Opleidingscode 79080Schoenconsulent
Opleidingscode 92890Schoenconsulent (Schoenconsulent)
Opleidingscode 92891Schoenconsulent (Schoenconsulent/ondernemer)
Opleidingscode 92892Schoenconsulent
Opleidingscode 94681Schoenconsulent (Schoenconsulent/Ondernemer)
Opleidingscode 94682