Bedrijf
't Wapen Van Marion B.V.
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Restaurants
Werken en leren
Handig om te weten
- Internationalisation at home
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302
Assistant Business Services (Economie en administratie)
Assistant Business Services (Economie en administratie)
B1-K1
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
- B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
- B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
- B1-K1-W3Verwerkt gegevens
- B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
P1-K1
Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
- P1-K1-W1Voert facilitaire werkzaamheden uit
- P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit
Equivalenten van deze opleiding
Administratief medewerker
Opleidingscode 22156Ondersteunende administratieve beroepen
Opleidingscode 23068Business Services
Opleidingscode 23296Medewerker (financiële) administratie
Opleidingscode 25149Medewerker secretariaat en receptie
Opleidingscode 25150Administratief medewerker
Opleidingscode 90470Administratief medewerker (Secretarieel medewerker)
Opleidingscode 90472Administratief medewerker (Telefonist/receptionist)
Opleidingscode 90473
Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)
Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)
B1-K1
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
- B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
- B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
- B1-K1-W3Verwerkt gegevens
- B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
P6-K1
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
- P6-K1-W1Levert managementinformatie
- P6-K1-W2Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
- P6-K1-W3Voert marktonderzoeken uit
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Business Services
Opleidingscode 23296Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 25148Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 90530Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker)
Opleidingscode 90531Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker)
Opleidingscode 90532
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P4-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad
P4-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1Verzamelt informatie
- P4-K2-W2Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3Selecteert dranken
- P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P4-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4Begroot financiën
- P4-K3-W5Bewaakt financiën
- P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.
Opleidingscode 90680Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 90686Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)
Opleidingscode 90689Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 94161
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Equivalenten van deze opleiding
Horeca-assistent
Opleidingscode 22175Assistent bakker
Opleidingscode 22180Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 22250Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25252Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25260AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Assistent bakker
Opleidingscode 90640Horeca-assistent
Opleidingscode 90660Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 93760Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 95774Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 97020Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)
Opleidingscode 97025Assistent voedingsindustrie
Opleidingscode 97350Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 97475Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 97797
Assistent dienstverlening (Entree)
Assistent dienstverlening (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P2-K1
Voert ondersteunende werkzaamheden uit
- P2-K1-W1Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
- P2-K1-W2Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
- P2-K1-W3Staat derden te woord en verwijst hen door
Equivalenten van deze opleiding
Zorghulp
Opleidingscode 22188Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent dienstverlening en zorg
Opleidingscode 25251AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Zorghulp
Opleidingscode 91420Assistent dienstverlening en zorg
Opleidingscode 95769Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 90687Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 93360Kok
Opleidingscode 95100Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 95102
Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten
B1-K2
Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
P4-K1
Realiseert commercieel aanbod
- P4-K1-W1Promoot producten en diensten
- P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod
P4-K2
Geeft leiding
- P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
- P4-K2-W3Voert formele gesprekken
P4-K3
Voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
- P4-K3-W3Bewaakt financiën
Equivalenten van deze opleiding
Frontofficemedewerker
Opleidingscode 22184Leisure & hospitality
Opleidingscode 22187Travel, leisure & hospitality
Opleidingscode 23134Travel, Leisure & Hospitality
Opleidingscode 23264Leidinggevende leisure & hospitality
Opleidingscode 25351Leidinggevende travel & hospitality
Opleidingscode 25352Toerisme en recreatie
Opleidingscode 79130Front officemedewerker
Opleidingscode 90620Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)
Opleidingscode 90681Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)
Opleidingscode 90684Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)
Opleidingscode 90688Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)
Opleidingscode 93330Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)
Opleidingscode 93350Frontofficemedewerker
Opleidingscode 94070Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)
Opleidingscode 94071Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)
Opleidingscode 94072Reizen (Manager verkoop reizen)
Opleidingscode 94100Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)
Opleidingscode 94130
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
B1-K1
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij
- B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
- B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
- B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningenNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
- B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
- B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgeverNiet uitvoerbaar
B1-K2
Organiseert evenement en evenementpromotie
- B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
- B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
- B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
- B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
- B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
- B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
- B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement
B1-K3
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement
- B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
- B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende dienstenNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemersNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten afNiet uitvoerbaar
B1-K4
Rondt het evenement af
- B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
- B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Evenementenorganisatie
Opleidingscode 23302Medewerker evenementenorganisatie
Opleidingscode 25147Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)
Opleidingscode 90533Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)
Opleidingscode 90534
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Luchtvaartdienstverlener (Transport, scheepvaart en logistiek)
Luchtvaartdienstverlener (Transport, scheepvaart en logistiek)
B1-K1
Verleent service aan passagiers/gasten
- B1-K1-W1Verleent service aan passagiers/gasten
- B1-K1-W2Draagt zorg voor de veiligheid van passagiers/gasten en collega’s
- B1-K1-W3Werkt aan professionele (team)ontwikkeling
B1-K2
Begeleidt passagiers op de luchthaven
- B1-K2-W1Assisteert en begeleidt passagiersNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W2Handelt bagage afNiet uitvoerbaar
B1-K3
Begeleidt passagiers in het vliegtuig
- B1-K3-W1Bereidt de vlucht voorNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W2Begeleidt vanuit het vliegtuig het in- en uitstappen van de passagiersNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W3Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vluchtNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W4Rondt cabinewerkzaamheden afNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Luchtvaartdienstverlener
Opleidingscode 22129Dienstverlening in de luchtvaart
Opleidingscode 23139Dienstverlening in de luchtvaart
Opleidingscode 23260Dienstverlening in de luchtvaart
Opleidingscode 23416Luchtvaartdienstverlener
Opleidingscode 25363Luchtvaartdienstverlener
Opleidingscode 25636Transport, scheepvaart en logistiek
Opleidingscode 79070Luchtvaartdienstverlener
Opleidingscode 91850
Mediaredactiemedewerker (Media en vormgeving)
Mediaredactiemedewerker (Media en vormgeving)
B1-K1
Bereidt de mediaopdracht voor
- B1-K1-W1Bespreekt mediaopdracht met opdrachtgever
- B1-K1-W2Bepaalt doel, doelgroep en mediamogelijkheden
- B1-K1-W3Doet research naar onderwerp/thema
- B1-K1-W4Maakt een plan en organiseert de werkzaamheden
- B1-K1-W5Bereidt interviews voor
- B1-K1-W6Bereidt opnames voor
B1-K2
Maakt, verzamelt en bewerkt content
- B1-K2-W1Schrijft en controleert tekstberichten
- B1-K2-W2Neemt interviews af
- B1-K2-W3Maakt opnames
- B1-K2-W4Bewerkt opnames
- B1-K2-W5Verzamelt alle content en voegt onderdelen samen tot een (crossmediale) productie
B1-K3
Publiceert en beheert content
- B1-K3-W1Publiceert content
- B1-K3-W2Beheert content
- B1-K3-W3Analyseert bereik en effect van content
Equivalenten van deze opleiding
Mediaredactie
Opleidingscode 23094Mediaredactie
Opleidingscode 23357Mediaredactiemedewerker
Opleidingscode 25200Media en vormgeving
Opleidingscode 79040
Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten
B1-K2
Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
P2-K1
Realiseert commercieel aanbod
- P2-K1-W1Promoot producten en diensten
- P2-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P2-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod
Equivalenten van deze opleiding
Frontofficemedewerker
Opleidingscode 22184Leisure & hospitality
Opleidingscode 22187Travel, leisure & hospitality
Opleidingscode 23134Travel, Leisure & Hospitality
Opleidingscode 23264Zelfstandig medewerker leisure & hospitality
Opleidingscode 25353Zelfstandig medewerker travel & hospitality
Opleidingscode 25354Toerisme en recreatie
Opleidingscode 79130Front officemedewerker
Opleidingscode 90620Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker)
Opleidingscode 90621Frontofficemedewerker (Receptionist)
Opleidingscode 90622Aqua & leisure host
Opleidingscode 90630Commercieel medewerker reizen
Opleidingscode 90650Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating)
Opleidingscode 90651Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen)
Opleidingscode 90652Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen)
Opleidingscode 90653Leisure & hospitality host
Opleidingscode 90670Frontofficemedewerker
Opleidingscode 94070Reizen (Verkoper reizen)
Opleidingscode 94090Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)
Opleidingscode 94120
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303