Bedrijf

Toff Catering

Leerbedrijf ID 100487132

Soort bedrijf

Eventcatering

TC
Toff Catering

Telefoonnummer: +31624487228
Contact persoon:
Stefan Nitsche

Contactpersonen

  • SN

    Stefan Nitsche

Wij mogen opleiden tot:

Commercieel medewerker (Economie en administratie)

Opleidingscode 25874
Erkenningsdatum 11 april 2022
Niveau 3

B1-K1

Onderzoekt de customer journey

  • B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W2Analyseert de customer journey
  • B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
  • B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking

B1-K2

Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten

  • B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
  • B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
  • B1-K2-W3Voert webcare uit

P1-K1

Voert een commercieel traject uit

  • P1-K1-W1Bereidt een commercieel traject voor
  • P1-K1-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
  • P1-K1-W3Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming
  • P1-K1-W4Voert een verkoopgesprek
  • P1-K1-W5Doet klanten een commercieel aanbod
  • P1-K1-W6Verzorgt het interne ordertraject
  • P1-K1-W7Voert aftersales uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Commercieel medewerker

    Opleidingscode 22164
  • Commercie

    Opleidingscode 23064
  • Commercie

    Opleidingscode 23354
  • Commercieel medewerker

    Opleidingscode 25134
  • Economie en administratie

    Opleidingscode 79090
  • Commercieel medewerker

    Opleidingscode 90110
  • Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO)

    Opleidingscode 90111
  • Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel)

    Opleidingscode 90112
  • Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst)

    Opleidingscode 90113
  • Commercieel medewerker 4 (Junior)

    Opleidingscode 93800

Business support (Cross-over)

Opleidingscode 26019
Erkenningsdatum 11 april 2022
Niveau 3

B1-K1

Voert taken rondom informatiemanagement uit

  • B1-K1-W1Zorgt voor de schriftelijke informatie-uitwisseling
  • B1-K1-W2Zorgt voor de mondelinge (telefonische) informatieuitwisseling
  • B1-K1-W3Genereert in opdracht managementinformatie

B1-K2

Voert taken rondom planning en organisatie uit

  • B1-K2-W1Beheert de agenda
  • B1-K2-W2Organiseert bijeenkomsten
  • B1-K2-W3Maakt ruimtes gebruiksklaar
  • B1-K2-W4Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W5Draagt bij aan een veilige situatie

B1-K3

Verzorgt on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten

  • B1-K3-W1Voert promotieactiviteiten uit
  • B1-K3-W2Voert webcare werkzaamheden uit
  • B1-K3-W3Verzorgt de informatie op internet en intranet en onderhoudt de website

B1-K4

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K4-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K4-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K4-W3Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K5

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K5-W1Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K5-W2Beheert het (digitale) dossier
  • B1-K5-W3Stelt facturen op en controleert deze
  • B1-K5-W4Controleert inkoopfacturen en verricht activiteiten voor de fiattering van inkoopfacturen

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 11 april 2022
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 11 april 2022
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 24 mei 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Toff Catering.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken