Bedrijf
Van Zoggel Complete Catering B.V.
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Eventcatering
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedsel
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
- B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
P5-K1
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
- P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
- P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
- P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23396Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 25848Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Mediamanager (Media en vormgeving)
Mediamanager (Media en vormgeving)
B1-K1
Adviseert over mediaproducten
- B1-K1-W1Representeert het bedrijf
- B1-K1-W2Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
- B1-K1-W3Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten
B1-K2
Bereidt de mediaproductie voor
- B1-K2-W1Maakt een plan van aanpak (projectplan)
- B1-K2-W2Plant de mediaproductie
- B1-K2-W3Regelt de benodigde mensen en middelen
B1-K3
Coördineert de mediaproductie
- B1-K3-W1Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
- B1-K3-W2Coördineert de oplevering van de mediaproductie
Equivalenten van deze opleiding
Mediamanagement
Opleidingscode 22089Mediamanagement
Opleidingscode 23093Mediamanagement
Opleidingscode 23356Mediamanager
Opleidingscode 25199Media en vormgeving
Opleidingscode 79040Mediamanagement
Opleidingscode 90600Mediamanagement (Media intermediair)
Opleidingscode 90601Mediamanagement (Mediacontent management)
Opleidingscode 90602Mediamanagement (Mediaproductie management)
Opleidingscode 90603Mediamanagement (Ordermanager creatieve industrie)
Opleidingscode 95400
Medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22244Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22245Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23166Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23288Medewerker vers
Opleidingscode 25423Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 91630Medewerker slagerij
Opleidingscode 91650Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel)
Opleidingscode 91651Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak)
Opleidingscode 91652Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt)
Opleidingscode 91653
Traiteur vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Traiteur vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P3-K1
Voert versspecialistische handelingen uit
- P3-K1-W1Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
P3-K2
Coördineert traiteuropdrachten
- P3-K2-W1Maakt productieplanning
- P3-K2-W2Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22244Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22245Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23166Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23288Slager-traiteur
Opleidingscode 25424Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 91630Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Slager-traiteur)
Opleidingscode 91631Medewerker slagerij
Opleidingscode 91650
Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P2-K1
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
- P2-K1-W1Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2Coördineert het versverwerkingsproces
P2-K2
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
- P2-K2-W1Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22244Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22245Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23166Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23288Vakbekwaam medewerker vers
Opleidingscode 25425Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 91630Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager)
Opleidingscode 91633Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist)
Opleidingscode 91634Chef slagerij
Opleidingscode 91640Medewerker slagerij
Opleidingscode 91650Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel)
Opleidingscode 94740Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt)
Opleidingscode 94840Leidinggevende vers (Chef vers)
Opleidingscode 95600
Ondernemer vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Ondernemer vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit
- B1-K1-W1Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop
- B1-K1-W2Maakt presentatieplan van versproducten
- B1-K1-W3Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K1-W4Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K1-W5Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten
B1-K2
Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt
- B1-K2-W1Bepaalt personeelsbeleid en voert uit
- B1-K2-W2Werft en begeleidt medewerkers
- B1-K2-W3Stuurt medewerkers en het team aan
- B1-K2-W4Organiseert en voert werkoverleg
- B1-K2-W5Onderhoudt contacten met externen
B1-K3
Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit
- B1-K3-W1Bewaakt de financiële situatie van de onderneming
- B1-K3-W2Bepaalt marketingbeleid en voert uit
- B1-K3-W3Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze
Equivalenten van deze opleiding
Leidinggevende vers
Opleidingscode 22249Vers: Leidinggeven & ambacht
Opleidingscode 23165Vers: Leidinggeven & ambacht
Opleidingscode 23287Ondernemer vers
Opleidingscode 25420Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij)
Opleidingscode 92940Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel)
Opleidingscode 94750Leidinggevende vers (Ondernemer vers)
Opleidingscode 95610
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P1-K1
Productieproces uitvoeren
- P1-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P1-K1-W2Bedient productieapparatuur
- P1-K1-W3Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding
Opleidingscode 23392Medewerker voeding en technologie
Opleidingscode 25460Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Operator (Voedingsoperator)
Opleidingscode 97380Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
B1-K1
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij
- B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
- B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
- B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
- B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
- B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
- B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever
B1-K2
Organiseert evenement en evenementpromotie
- B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
- B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
- B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
- B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
- B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
- B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
- B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement
B1-K3
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement
- B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
- B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
- B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
- B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af
B1-K4
Rondt het evenement af
- B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
- B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Evenementenorganisatie
Opleidingscode 23302Medewerker evenementenorganisatie
Opleidingscode 25147Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)
Opleidingscode 90533Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)
Opleidingscode 90534
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een ondernemingNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplanNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast inNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uitNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303