Bedrijf

Westcord Hotel Boschrijck

Leerbedrijf ID 100145479
26 stages
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Hotel-restaurants

WH
Westcord Hotel Boschrijck

Handig om te weten

Contactpersonen

  • EL

    Eline Ligthart

  • FD

    Famke Derksen

Wij mogen opleiden tot:

Leidinggevende van een team/afdeling/project (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 27047
Erkenningsdatum 26 februari 2019
Niveau 4

B1-K1

Geeft leiding aan medewerkers/projecten

  • B1-K1-W1Onderzoekt en ontwikkelt de eigen leiderschapsstijl
  • B1-K1-W2Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K1-W3Wisselt informatie uit in werkbespreking
  • B1-K1-W4Communiceert met in- en externe samenwerkingspartners
  • B1-K1-W5Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W6Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering

P1-K1

Levert een bijdrage aan het personeelsbeleid

  • P1-K1-W1Adviseert over de personeelsbehoefte en ondersteunt bij werving- en selectieactiviteiten
  • P1-K1-W2Ondersteunt bij personeelsadministratie en persoonlijk ontwikkelingsplannen
  • P1-K1-W3Ondersteunt in de cyclus van beoordelen en ontwikkelen

Equivalenten van deze opleiding

  • Contactcenter teamleider

    Opleidingscode 22165
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23075
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23208
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23422
  • Leidinggevende team/afdeling/project

    Opleidingscode 25160
  • Leidinggevende team/afdeling/project

    Opleidingscode 25528
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Contactcenter teamleider

    Opleidingscode 93860

Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25959
Erkenningsdatum 8 maart 2019
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P1-K1

Voert facilitaire werkzaamheden uit

  • P1-K1-W1Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
  • P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit
  • P1-K1-W3Voert cateringwerkzaamheden uit
  • P1-K1-W4Voert administratieve werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Medewerker facilitaire dienstverlening 

    Opleidingscode 25499
  • Facilitair medewerker

    Opleidingscode 91330
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker)

    Opleidingscode 94170
  • Facilitair medewerker

    Opleidingscode 95751

Leidinggevende international hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25842
Erkenningsdatum 29 april 2021
Niveau 4

B1-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • B1-K1-W1Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2Neemt bestelling op en serveert deze
  • B1-K1-W3Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W4Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K1-W5Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan

B1-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • B1-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K2-W2Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in
  • B1-K2-W3Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf
  • B1-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • B1-K2-W5Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit

B1-K3

Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers

  • B1-K3-W1Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K3-W2Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K3-W3Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K3-W4Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K4

Realiseert commercieel aanbod

  • B1-K4-W1Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten
  • B1-K4-W2Promoot producten en diensten
  • B1-K4-W3Stelt een passend aanbod op
  • B1-K4-W4Maakt een prijsberekening bij het aanbod

B1-K5

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K5-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K5-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K5-W3Begroot financiën
  • B1-K5-W4Bewaakt financiën
  • B1-K5-W5Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K5-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • International hospitality

    Opleidingscode 23340
  • Leidinggevende international hospitality

    Opleidingscode 26008

Assistant Business Services (Economie en administratie)

Opleidingscode 25724
Erkenningsdatum 25 juni 2014
Niveau 2

B1-K1

Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening

  • B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P1-K1

Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening

  • P1-K1-W1Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Administratief medewerker

    Opleidingscode 22156
  • Ondersteunende administratieve beroepen

    Opleidingscode 23068
  • Business Services

    Opleidingscode 23296
  • Medewerker (financiële) administratie

    Opleidingscode 25149
  • Medewerker secretariaat en receptie

    Opleidingscode 25150
  • Administratief medewerker

    Opleidingscode 90470
  • Administratief medewerker (Secretarieel medewerker)

    Opleidingscode 90472
  • Administratief medewerker (Telefonist/receptionist)

    Opleidingscode 90473

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 18 september 2020
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 1 januari 2012
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25647
Erkenningsdatum 1 januari 2012
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P4-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P4-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

P4-K2

Geeft leiding

  • P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P4-K2-W3Voert formele gesprekken

P4-K3

Voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P4-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 1 september 2002
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 1 september 2002
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Legal, Insurance & HR Services Specialist (Economie en administratie)

Opleidingscode 25726
Erkenningsdatum 11 maart 2025
Niveau 4

B1-K1

Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening

  • B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P5-K1

Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten

  • P5-K1-W1Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker sociale zekerheid

    Opleidingscode 22160
  • Juridisch medewerker

    Opleidingscode 22161
  • Juridisch-administratieve beroepen

    Opleidingscode 23066
  • Financiele dienstverlening

    Opleidingscode 23190
  • Financiele dienstverlening

    Opleidingscode 23216
  • Business Services

    Opleidingscode 23296
  • Adviseur Bancaire Diensten

    Opleidingscode 25141
  • Adviseur Inkomensverzekeringen

    Opleidingscode 25142
  • Adviseur Schadeverzekeringen

    Opleidingscode 25143
  • Adviseur Vermogen

    Opleidingscode 25144
  • Juridisch-administratief dienstverlener

    Opleidingscode 25145
  • Medewerker human resource management (HRM)

    Opleidingscode 25146
  • Klantmedewerker Bancaire Diensten

    Opleidingscode 25544
  • Klantmedewerker Inkomensverzekeringen

    Opleidingscode 25545
  • Klantmedewerker Schadeverzekeringen

    Opleidingscode 25546
  • Klantmedewerker Vermogen

    Opleidingscode 25547
  • Juridisch medewerker

    Opleidingscode 90430
  • Juridisch medewerker (Openbaar bestuur)

    Opleidingscode 90432
  • Juridisch medewerker (Sociale zekerheid)

    Opleidingscode 90433
  • Juridisch medewerker (Zakelijke dienstverlening)

    Opleidingscode 90434
  • Juridisch medewerker

    Opleidingscode 94890
  • Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening

    Opleidingscode 94891
  • Juridisch medewerker openbaar bestuur

    Opleidingscode 94892
  • Medewerker sociale zekerheid

    Opleidingscode 94910

Luchtvaartdienstverlener (Transport, scheepvaart en logistiek)

Opleidingscode 27040
Erkenningsdatum 26 juni 2017
Niveau 4

B1-K1

Verleent service aan passagiers/gasten

  • B1-K1-W1Verleent service aan passagiers/gasten
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor de veiligheid van passagiers/gasten en collega’s
  • B1-K1-W3Werkt aan professionele (team)ontwikkeling

B1-K2

Begeleidt passagiers op de luchthaven

  • B1-K2-W1Assisteert en begeleidt passagiers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W2Handelt bagage af
    Niet uitvoerbaar

B1-K3

Begeleidt passagiers in het vliegtuig

  • B1-K3-W1Bereidt de vlucht voor
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W2Begeleidt vanuit het vliegtuig het in- en uitstappen van de passagiers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W3Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vlucht
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W4Rondt cabinewerkzaamheden af
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 22129
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23139
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23260
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23416
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 25363
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 25636
  • Transport, scheepvaart en logistiek

    Opleidingscode 79070
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 91850

Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25170
Erkenningsdatum 8 juli 2020
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P4-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P4-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P4-K2-W1Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3Selecteert dranken
  • P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P4-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4Begroot financiën
  • P4-K3-W5Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.

    Opleidingscode 90680
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 90686
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)

    Opleidingscode 90689
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 94161

Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25649
Erkenningsdatum 20 december 2019
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P2-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P2-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P2-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P2-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker)

    Opleidingscode 90621
  • Frontofficemedewerker (Receptionist)

    Opleidingscode 90622
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Commercieel medewerker reizen

    Opleidingscode 90650
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating)

    Opleidingscode 90651
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen)

    Opleidingscode 90652
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen)

    Opleidingscode 90653
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Reizen (Verkoper reizen)

    Opleidingscode 94090
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25843
Erkenningsdatum 19 juli 2021
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K2

Voert administratieve processen uit

  • B1-K2-W1Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij

B1-K3

Organiseert en voert activiteiten uit

  • B1-K3-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4Rondt de activiteit af

B1-K4

Werkt in de gastvrijheidsbranche

  • B1-K4-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8Voert afrondende werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Hospitality

    Opleidingscode 23341
  • Allround hospitality medewerker

    Opleidingscode 26012

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Westcord Hotel Boschrijck.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken