Stage
Gespecialiseerd kok
Brass eten en drinken.
BBL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100154875
Wie zoeken wij?
Handig om te weten
- Met uitzicht op een vaste baan
 
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
 - Onkostenvergoeding
 
- Met uitzicht op een vaste baan
 
Organisatieprofiel
BE
Brass eten en drinken
Telefoonnummer: +31725349202
E-mail: info@brassheerhugowaard.nl
Website: http://www.brassheerhugowaard.nl
Contact persoon: 
Axel van de Ven
					T: +31650600468
					E: info@brassheerhugowaard.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aan
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P3-K1
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
 - P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
 - P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
 - P3-K1-W4Stelt de menukaart op
 - P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
 - P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
 - P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
 
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P3-K2
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
 - P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
 - P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
 
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aan
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P3-K1
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
 - P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
 - P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
 - P3-K1-W4Stelt de menukaart op
 - P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
 - P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
 - P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P3-K2
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
 - P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
 - P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
 




