Stage
Leidinggevende keuken
Markt 8Op zoek naar een stage waar je elke dag met een glimlach begint? Dan ben je hier aan het juiste adres!
BBL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100160995
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Met uitzicht op een vaste baan
 
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
 - Onkostenvergoeding
 
- Met uitzicht op een vaste baan
 
Organisatieprofiel
M8
Markt 8
Adres: Markt 8, 5721 GE Asten
Adres: Markt 8, 5721 GE Asten
Telefoonnummer: +31493688000
E-mail: info@markt8asten.nl
Website: http://www.markt8asten.nl
Contact persoon: 
Nicky  Welten
					T: +31493688000
					E: keuken@markt8asten.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aan
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P4-K1
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
 - P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
 - P4-K1-W3Stelt de menukaart op
 - P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
 - P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
 
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P4-K2
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
 - P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
 - P4-K2-W3Begroot financiën
 - P4-K2-W4Bewaakt financiën
 - P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
 - P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
 
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aan
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P4-K1
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
 - P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
 - P4-K1-W3Stelt de menukaart op
 - P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
 - P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P4-K2
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
 - P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
 - P4-K2-W3Begroot financiën
 - P4-K2-W4Bewaakt financiën
 - P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
 - P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
 





