Stage
Manager/ondernemer horeca
Bistrot RegentManager/ondernemer horeca (25184) (4)
BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100659752
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
 - Onkostenvergoeding
 
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 
Organisatieprofiel
BR
Bistrot Regent
Telefoonnummer: +31242034044
E-mail: info@regent-nijmegen.nl
Website: http://www.regent-nijmegen.nl
Contact persoon: 
Heleen Bron
					T: +31242034044
					E: info@regent-nijmegen.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
 - B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
 - B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
 - B1-K1-W4Maakt marktanalyse
 - B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
 - B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
 - B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
 
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
 - B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
 - B1-K2-W3Begroot financiën
 - B1-K2-W4Bewaakt financiën
 - B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
 - B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
 
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
 - P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
 - P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
 - P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
 - P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
 
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W2Checkt de gast inBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W5Checkt de gast uitBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenBehoort niet tot het takenpakket
 
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
 - B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
 - B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
 - B1-K1-W4Maakt marktanalyse
 - B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
 - B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
 - B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
 
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
 - P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
 - P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
 - P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
 - P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
 
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
 - B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
 - B1-K2-W3Begroot financiën
 - B1-K2-W4Bewaakt financiën
 - B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
 - B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
 
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W2Checkt de gast inBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W5Checkt de gast uitBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetBehoort niet tot het takenpakket
 - P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenBehoort niet tot het takenpakket
 

