Stage
Manager/ondernemer horeca
Grand Café Restaurant Het Wapen van EgmondLeren in een dynamisch en jong team!
Leer hoe het gaat in een horeca bedrijf zowel voor de schermen als achter.
BBL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100142915
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Met uitzicht op een vaste baan
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Met uitzicht op een vaste baan
Organisatieprofiel
GC
Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond
Telefoonnummer: +31725064835
E-mail: info@hetwapenvanegmond.nl
Website: http://www.hetwapenvanegmond.nl
Contact persoon:
Rein Antoons
T: +31725064835
E: info@hetwapenvanegmond.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Checkt de gast inBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W5Checkt de gast uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenBehoort niet tot het takenpakket
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Checkt de gast inBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W5Checkt de gast uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenBehoort niet tot het takenpakket




