Stage
Meewerkend horeca ondernemer
Restaurant Oolderhof bvBOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100141975
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
Organisatieprofiel
RO
Restaurant Oolderhof bv
Telefoonnummer: +31475333693
E-mail: info@oolderhof.nl
Website: http://www.oolderhof.com
Contact persoon:
Helma Hannen
T: +31475333693
E: personeel@oolderhof.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uitBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijsBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleidBehoort niet tot het takenpakket
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel planBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamhedenBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W3Begroot financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W4Bewaakt financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekkenBehoort niet tot het takenpakket
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P3-K1
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf afBehoort niet tot het takenpakket
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechtenBehoort niet tot het takenpakket
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aanBehoort niet tot het takenpakket
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uitBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijsBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleidBehoort niet tot het takenpakket
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P3-K1
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf afBehoort niet tot het takenpakket
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechtenBehoort niet tot het takenpakket
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aanBehoort niet tot het takenpakket
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel planBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamhedenBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W3Begroot financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W4Bewaakt financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekkenBehoort niet tot het takenpakket
