Stage
Patissier
Bakkerij van LieshoutLeuke leerplek bij Bakker Floor van Lieshout, hier staat ambacht, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie voorop
BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100143838
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
Organisatieprofiel
BV
Bakkerij van Lieshout
Telefoonnummer: +31133004050
E-mail: info@bakkerfloorvanlieshout.nl
Website: http://www.bakkerfloorvanlieshout.nl
Contact persoon:
Floris van Lieshout
T: +31133004050
E: vacatures@bakkerfloorvanlieshout.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt patisserieproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voorBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
B1-K2
- B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
B1-K1
Bereidt patisserieproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voorBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
B1-K2
- B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten




