Stage
Vakbekwaam medewerker vers
Zuivelhoeve HeerenveenLeren van bereiding tapas, maken van borrelplanken, kaas snijden en verzorgen, noten branden en natuurlijk het helpen van klanten.
BBL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100600777
ZH
Zuivelhoeve Heerenveen
Telefoonnummer: +31513820999
E-mail: zuivelhoeveheerenveen@gmail.com
Contact persoon:
Mark Manshande
T: +31513820999
E: zuivelhoeveheerenveen@gmail.com
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
B1-K1
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
B1-K2
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
B1-K3
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P2-K1
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
P2-K1
- P2-K1-W1Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2Coördineert het versverwerkingsproces
P2-K2
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
P2-K2
- P2-K2-W1Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
B1-K1
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
B1-K3
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P2-K2
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
P2-K2
- P2-K2-W1Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
B1-K2
Verleent service aan de klant
B1-K2
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
P2-K1
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
P2-K1
- P2-K1-W1Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2Coördineert het versverwerkingsproces
