Stage
Vakexpert voeding, technologie en techniek
Dutch Bakery Alkmaarstagiair op de kwaliteitsafdeling bij Dutch Bakery in Alkmaar
BOL
Niveau 4
€500 - €500 p/m
Per direct
Leerbedrijf ID 100185271
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
DB
Dutch Bakery Alkmaar
Telefoonnummer: +31859027800
E-mail: recruitment@dutchbakery.nl
Website: http://www.dutchbakery.nl
Contact persoon:
Priscilla Broeder
T: +31651068826
E: recruitment@dutchbakery.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
B1-K1
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P3-K1
Productieproces optimaliseren
P3-K1
- P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
- P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
- P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
- P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
- P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
B1-K1
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P3-K1
Productieproces optimaliseren
P3-K1
- P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
- P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
- P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
- P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
- P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie
