Stage

Leidinggevende keuken

WERF Bar & Diner

Ben jij onze volgende chef-kok?

BBL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100698930

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Handig om te weten

Vergoedingen en opties

WB
WERF Bar & Diner

Telefoonnummer: +31247854687
Contact persoon:
René Tissen
T: +31247854687
E: info@werfnijmegen.nl

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W3Begroot financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W3Begroot financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
    Behoort niet tot het takenpakket

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Leidinggevende keuken.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken