Stage
Manager/ondernemer horeca
InterContinental BarcelonaCulinary Trainee
BBL
Niveau 4
Anders, namelijk: 500€ per month
Per direct
Leerbedrijf ID 100786712
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Salaris en mogelijkheden
- Anders, namelijk: 500€ per month
Organisatieprofiel
IB
InterContinental Barcelona
Telefoonnummer: +34932289909
E-mail: hr@icbarcelona.com
Contact persoon:
Mar Comin
T: +34932289909
E: hr@icbarcelona.com
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een ondernemingBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W4Maakt marktanalyseBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uitBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijsBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleidBehoort niet tot het takenpakket
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel planBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamhedenBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W3Begroot financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W4Bewaakt financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekkenBehoort niet tot het takenpakket
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een ondernemingBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W4Maakt marktanalyseBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uitBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijsBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleidBehoort niet tot het takenpakket
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel planBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamhedenBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W3Begroot financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W4Bewaakt financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekkenBehoort niet tot het takenpakket
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
