Stage

Manager/ondernemer horeca

Van der Valk Hotel Eindhoven
  • Youtube play button

Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding

BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100141367

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Handig om te weten

Vergoedingen en opties

Organisatieprofiel

VD
Van der Valk Hotel Eindhoven

Contact persoon:
Recruitment Van der Valk
T: +31880246330
E: recruitment@valkservices.nl

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Manager/ondernemer horeca.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken