Stage
Traiteur vers
Ru-Vis Uw VisspecialistOp zoek naar een geweldige leerplaats waar je werkend kunt leren?
BBL
Niveau 3
Salaris in overleg
Per direct
Leerbedrijf ID 100284808
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
Salaris en mogelijkheden
- Salaris in overleg
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
RU
Ru-Vis Uw Visspecialist
Adres: 't Plein 19, 3831 CR Leusden
Adres: 't Plein 19, 3831 CR Leusden
Telefoonnummer: +31334941781
E-mail: hendrik@ruvis.nl
Website: http://www.ruvis.nl
Contact persoon:
Henrik Pieter de Graaf
T: +31623138523
E: info@visgeschenk.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
B1-K1
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
B1-K2
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
B1-K3
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P3-K1
Voert versspecialistische handelingen uit
P3-K1
- P3-K1-W1Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
P3-K2
Coördineert traiteuropdrachten
P3-K2
- P3-K2-W1Maakt productieplanning
- P3-K2-W2Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
B1-K1
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
B1-K3
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P3-K2
Coördineert traiteuropdrachten
P3-K2
- P3-K2-W1Maakt productieplanning
- P3-K2-W2Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
B1-K2
Verleent service aan de klant
B1-K2
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
P3-K1
Voert versspecialistische handelingen uit
P3-K1
- P3-K1-W1Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
