Stage
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Grand Cafe de ParelTopper gezocht!
In een prettig tempo alle werkzaamheden leren die behoren bij het meewerken in een heel druk restaurant.
BBL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100150438
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 - Opleiden voor een mbo-certificaat
 - Met uitzicht op een vaste baan
 
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
 - Onkostenvergoeding
 
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 - Opleiden voor een mbo-certificaat
 - Met uitzicht op een vaste baan
 
GC
Grand Cafe de Parel
Telefoonnummer: +31172508171
E-mail: info@grandcafedeparel.nl
Website: https://grandcafedeparel.nl/
Contact persoon: 
Dhr. Jeffrey Alberts
					T: +31172508171
					E: info@grandcafedeparel.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Werkt in de bediening
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
 - B1-K1-W10Werkt met de kassa
 - B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
 - B1-K1-W3Ontvangt gasten
 - B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
 - B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
 - B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
 - B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
 - B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
 - B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
 
B1-K2
Bewaakt de voorraad
B1-K2
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
 - B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
 
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
 - P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
 - P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
 
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
P2-K2
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
 - P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
 
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K3
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
 - P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
 - P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
 
B1-K1
Werkt in de bediening
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
 - B1-K1-W10Werkt met de kassa
 - B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
 - B1-K1-W3Ontvangt gasten
 - B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
 - B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
 - B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
 - B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
 - B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
 - B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
 
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
 - P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
 - P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
 
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K3
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
 - P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
 - P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
 
B1-K2
Bewaakt de voorraad
B1-K2
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
 - B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
 
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
P2-K2
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
 - P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
 

