Stage
Zelfstandig werkend kok
Restaurant d'OlifantBBL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100147062
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Met uitzicht op een vaste baan
 
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
 - Onkostenvergoeding
 
- Met uitzicht op een vaste baan
 
Organisatieprofiel
RD
Restaurant d'Olifant
Telefoonnummer: +31725711818
E-mail: info@restaurantdeolifant.nl
Website: http://www.restaurantdeolifant.nl
Contact persoon: 
Dhr. Raymond Ongena
					T: +31725711818
					E: info@restaurantdeolifant.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aanBehoort niet tot het takenpakket
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
 - P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
 - P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
 - P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
 
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
 - P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
 
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aanBehoort niet tot het takenpakket
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
 - P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
 - P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
 - P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
 - P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
 

