Zelfstandig werkend kok

Grand Café Prins Mauritshuis Leer, creëer en ontwikkel! Wil je dat? Dan is Grand café Prins Mauritshuis jouw plek, hypermodern bedrijf op een historische locatie aan het water.

Afhangende van jouw opleiding of stage vraag maken we een maatwerk omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Frisse, gezonde kijk op het leven. Zowel zakelijk als privé…de mate van inzet en offers bepaald je succes!

Wat biedt het bedrijf?

Het Prins Mauritshuis is een hypermodern bedrijf gevestigd in historische panden op een fantastische plank direct aan het water. In een team van circa 15fte en 35 part time medewerkers kun jij je onderscheidend ontwikkelingen met samenhang. Doorgroei kansen zijn er zeker!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder