Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Amstel Boathouse Ben jij iemand die graag in een dynamisch bedrijf wilt werken? Reageer dan snel!

Als gastheer-/vrouw zal je werkzaam zijn in het restaurant, op het terras en in de event zalen van Amstel Boathouse. In het restaurant ben je gastgericht bezig met je taken. Deze kunnen dagelijks wisselen van wijkloper, runner of barhoofd. Je ontvangt gasten, neemt drankjes op, brengt drankjes naar de tafel en je rekent met de gasten af. En uiteraard zorg je voor een goede gastbeleving Jouw taken hierin zijn: - Volledig zelfstandig meewerken op verschillende afdelingen - Bijdragen aan het optimaliseren van de service - Kritisch kijken naar de huidige manier van werken, verbeteringen aandragen en eventueel invoeren - Jezelf in korte tijd onmisbaar maken voor de organisatie - naamsbekendheid krijgen onder de vasten gasten

Naar wie zijn wij op zoek?

Buiten dat gastheerschap en leidinggeven je in het bloed zit ben je vaardig in de volgende dingen: - Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands of Engels - Je bent enthousiast, gedreven en initiatiefrijk - Je bent gast- en servicegericht - Je hebt een flexibele instelling - En je beschikt over de vrolijke lach die ervoor zorgt dat iedere gast zich welkom voelt bij Amstel Boathouse!

Wat biedt het bedrijf?

Omdat je aan het eind van je stage echt onmisbaar bent zul je, na een welverdiende vakantie, de mogelijkheid krijgen je onmisbaarheid verder uit te breiden. Maar tijdens je stage bieden we je dit: - Een meewerkstage (tijdsduur in overleg) - Professionele begeleiding bij je stageverslag en de operationele vaardigheden - Jouw eigen verantwoordelijkheden en veel zelfstandigheid - Werken in een dynamische en groene omgeving - Werken in een divers en enthousiast team - De mogelijkheid om af te studeren - Mee delen in de fooi en een stagevergoeding in overleg - Gratis suppen bij alle locaties van SUPSUP CLUB

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Video Link

lees verder