'T Trefpunt
- Naam 'T Trefpunt
- Leerbedrijf ID 100493136
- KvK naam Kulturhus 't Trefpunt B.V.
- KvK nummer 65916131
- KvK vestigingsnummer 000034589538
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31546643904
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Trefpunt in een groeiend horeca bedrijf wat 2 jaar bestaat. De horeca keuken wordt gebruikt voor zowel het restaurant als ook voor het afhalen van patat en snacks. Het 't Trefpunt is van dinsdag t/m zaterdag. Sinds april 2017 is er een verbouwing geweest waardoor er een extra zaal is gekomen voor feesten en partijen. De zaal is voorzien van alle voorzieningen. De feesten en partijen worden kunnen bij Trefpunt gehouden worden of op locatie. Elke nieuwe uitdaging wordt gezien als een nieuwe boost. Voor een uitdaging draaien wij onze hand niet om. Het ene moment kan het bij Trefpunt druk zijn, maar op andere momenten heb je weer tijd om nieuwe menu's te maken of om nieuwe producten uit te proberen. 1 keer per maand wordt er een Eetmee georganiseerd door buurtbewoners van Daarlerveen. Maandelijks komen er ongeveer 90 bewoners te eten. Trefpunt stelt de keuken beschikbaar en helpt mee in de keuken. Het dorp Daarlerveen is erg belangrijk voor 't Trefpunt. In het weekend komt de helft van de gasten uit eigen dorp. 3 dagen per week is Aveleijn er ter ondersteuning. Aveleijn is een grote organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Aveleijn maakt voornamelijk het gebouw schoon. Deze samenwerking verloopt erg goed. In het gebouw van Trefpunt zit een bibliotheek. Hier zijn wij niet verantwoordelijk voor. Er zit een kleine buurt winkel, waar buurt bewoners zorg voor dragen.
- Informatie Student Trefpunt is een groeiend bedrijf. Is kleinschalig, veel persoonlijke aandacht voor de klant.
'T Trefpunt
- Naam 'T Trefpunt
- Leerbedrijf ID 100493136
- KvK naam Kulturhus 't Trefpunt B.V.
- KvK nummer 65916131
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
'T Trefpunt
- Naam 'T Trefpunt
- Leerbedrijf ID 100493136
- KvK naam Kulturhus 't Trefpunt B.V.
- KvK nummer 65916131
Contactpersonen (2)
-
Harmen Berkhof Praktijkopleider, Contactpersoon BPV 1e Medewerker fastserviceRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
Opleidingen1e Medewerker fastservice, Kok, Medewerker fastservice, Zelfstandig werkend kok, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer
Kok, Medewerker fastservice, Zelfstandig werkend kok, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer -
Manon van der Leeden Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV