AB Vleeswaren en Specialiteiten B.V.
- Naam AB Vleeswaren en Specialiteiten B.V.
- Leerbedrijf ID 100138522
- KvK naam AB Vleeswaren & Specialiteiten B.V.
- KvK nummer 28111508
- KvK vestigingsnummer 000020114915
- Bedrijfsindeling Vleesverwerking (niet tot maaltijden)
- Telefoon +31172420466
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving AB Vleeswaren is een productiebedrijf dat staat voor ambachtelijke geproduceerde vleeswaren en worstsoorten. Ons kernkwaliteit is dat we veel aandacht besteden aan het productieproces voor een heerlijk product. Onze specialiteiten zijn producten met net iets extra's hebben zoals gevulde gebraden- gehaktsoorten met o.a. cranberries, mosterd- of curryblokjes, gebraden rollades, rookworsten, grillworsten en overheerlijke ham en hamtaart. Dat betekent dus de handen uit de mouwen steken.
- Informatie Leren & Werken Ben jij tijdens je studie op zoek naar een uitdagende, energieke en leerzame stage of wil je werken en leren tegelijk. Dan zijn wij op zoek naar jou! Aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan werken we naar het diploma toe.
- Informatie Student Bij de BBL opleiding wordt bij het bereiken van het diploma door AB Vleeswaren vergoed. We werken samen met de Slagers vakopleiding.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
AB Vleeswaren en Specialiteiten B.V.
- Naam AB Vleeswaren en Specialiteiten B.V.
- Leerbedrijf ID 100138522
- KvK naam AB Vleeswaren & Specialiteiten B.V.
- KvK nummer 28111508
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 4-9-2007
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 3 / 4-9-2007
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1)
- Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan (P2-K1-W2)
- Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround medewerker versindustrie (25427)
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (90014)
- Allround voedingsoperator (95686)
- Leidinggevende versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (94760)
- Meewerkend voorman vlees- en gemaksvoedingsindustrie (91660)
- Productievakkracht versindustrie (22246)
- Productievakkracht versindustrie (93690)
- Productievakkracht versindustrie (94730)
- Productievakkracht versindustrie (Allround medewerker versindustrie) (93692)
- Productievakkracht versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (93691)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 2 / 4-9-2007
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker SVO) (90254)
- Logistiek medewerker versindustrie (95683)
- Logistiek vakman (Logistiek medewerker versindustrie) (95332)
- Medewerker versindustrie (25428)
- Operator (Voedingsoperator) (90313)
- Productiemedewerker versindustrie (22243)
- Productiemedewerker versindustrie (93700)
- Productiemedewerker vleesindustrie (92950)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Portioneren van vlees) (92951)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, schone slachthal) (92952)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, vuile slachthal) (92953)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, schone slachthal) (92954)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, vuile slachthal) (92955)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Uitbenerij) (92956)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Voorbewerken van vlees) (92957)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedingsoperator (95691)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 4-9-2007
Organiseert en bewaakt het versproductieproces (B1-K1)
- Bewaakt de voortgang en de kwaliteit van het gehele versproductieproces (B1-K1-W1)
- Bewaakt de voorraad versproducten en materialen (B1-K1-W2)
- Doet verbetervoorstellen voor de in het bedrijf geldende richtlijnen (B1-K1-W3)
- Maakt productie- en personeelsplanning (B1-K1-W4)
- Levert managementinformatie aan (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan versproductieafdelingen (B1-K2)
- Stuurt medewerkers functioneel aan (B1-K2-W1)
- Begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
Voert formele gesprekken (B1-K3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K3-W1)
- Assisteert bij het in dienst nemen/hebben van personeel (B1-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende versindustrie (22248)
- Leidinggevende versindustrie (Productieleider versindustrie) (94770)
- Productieleider versindustrie (25422)
- Productieleider vlees- en gemaksvoedingsind. (Productieleider vlees- en gemaksvoedingsind.) (92960)
- Vers: Leidinggeven & industrie (23191)
- Vers: Leidinggeven & industrie (23226)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
AB Vleeswaren en Specialiteiten B.V.
- Naam AB Vleeswaren en Specialiteiten B.V.
- Leerbedrijf ID 100138522
- KvK naam AB Vleeswaren & Specialiteiten B.V.
- KvK nummer 28111508
Contactpersonen (1)
-
Dirk Verweij Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV