Amalthea B.V.
- Naam Amalthea B.V.
- Leerbedrijf ID 100189903
- KvK naam Amalthea B.V.
- KvK nummer 18090889
- KvK vestigingsnummer 000010850767
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van zuivelproducten (geen consumptie-ijs)
- Telefoon +31161224067
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Amalthea BV is een kaasproductiebedrijf, wat gespecialiseerd is in de productie van halfharde geitenkaas. Bij het productiebedrijf in Rijen wordt dagelijks geitenmelk geleverd van de melkgeitenbedrijven van de leden van de coöperatie Amalthea UA. Voordat de gediplomeerde RMO (rijdende melk ontvangst) chauffeur de geitenmelk in een van de grote opslagtanks bij het productiebedrijf lost, neemt hij diverse melkmonsters voor borging van kwaliteit en voor bepaling van de samenstelling (vet- en eiwitgehalte) van de melk. De melk wordt bewaard bij een temperatuur van maximaal 6°C. Van de melk wordt zo snel mogelijk halfharde geitenkaas gemaakt in verschillende formaten en met verschillende recepturen. – ronde vormen 4,5 kg en 10 kg natuurgerijpt – blokvorm van 15 kg natuurgerijpt en foliekaas – indien gewenst ook andere vormen zoals ronde vormen van 2-3 kg – 50+, vetarme kaas – grootgatenkaas – diverse soorten kaas met kruiden en andere toevoegingen
Amalthea B.V.
- Naam Amalthea B.V.
- Leerbedrijf ID 100189903
- KvK naam Amalthea B.V.
- KvK nummer 18090889
Erkenningen
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 4 / 8-1-2018
Beheerst productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Bewaakt geautomatiseerde processen en stuurt deze bij (B1-K1-W6)
Begeleidt collega's en derden (B1-K2)
- Controleert de productie- en capaciteitsplanning (B1-K2-W1)
- Bewaakt de planning (B1-K2-W2)
- Begeleidt medewerkers (B1-K2-W3)
Werkt mee aan procesverbetering en productontwikkeling (B1-K3)
- Levert input vanuit de werkvloer (B1-K3-W1)
- Stelt een plan van aanpak op voor de werkvloer (B1-K3-W2)
- Voert onderzoekswerkzaamheden uit (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Operator C (22055)
- Operator C (25303)
- Operator C (90240)
- Procestechniek (23121)
- Procestechniek (23321)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 2 / 8-1-2018
Beheerst het productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Rondt productieproces af (B1-K1-W6)
Bewaakt het geautomatiseerde proces (P1-K1)
- Verricht metingen (P1-K1-W1)
- Regelt het geautomatiseerde proces (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Industriele processen (23129)
- Industriële processen (23305)
- Operator (22058)
- Operator (22226)
- Operator (22240)
- Operator (90310)
- Operator (Operator A) (90311)
- Operator (Operator textiel) (90314)
- Operator A (95758)
- Operator productietechniek (95759)
- Operator textiel (91290)
- Operator textiel (95760)
- Operator textiel (Operator textiel chemisch) (91291)
- Operator textiel (Operator textiel mechanisch) (91292)
- Procesoperator A (25337)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 3 / 8-1-2018
Beheerst het productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Rondt productieproces af (B1-K1-W6)
Bewaakt het geautomatiseerde proces (P3-K1)
- Verricht metingen (P3-K1-W1)
- Regelt het geautomatiseerde proces (P3-K1-W2)
- Optimaliseert proces en/of product (P3-K1-W3)
- Bewaakt planning (P3-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (22059)
- Allround operator (22227)
- Allround operator (22241)
- Allround operator (90010)
- Allround operator (Operator B) (90012)
- Allround operator (Specialist textiel) (90013)
- Allround operator (Specialist textiel) (90015)
- Industriele processen (23129)
- Industriële processen (23305)
- Operator B (95753)
- Procesoperator B (25338)
- Specialist textiel (92580)
- Specialist textiel (Specialist textiel chemisch) (92581)
- Specialist textiel (Specialist textiel mechanisch) (92582)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 25-3-2008
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces uitvoeren (P1-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P1-K1-W1)
- Bedient productieapparatuur (P1-K1-W2)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding en technologie (25460)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 3 / 25-3-2008
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 25-3-2008
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 11-12-2017
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 25-3-2008
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Amalthea B.V.
- Naam Amalthea B.V.
- Leerbedrijf ID 100189903
- KvK naam Amalthea B.V.
- KvK nummer 18090889