Ik wil eerlijke zuivel
- Naam Ik wil eerlijke zuivel
- Leerbedrijf ID 100496249
- KvK naam Ausnutria Dairy Ingredients B.V.
- KvK nummer 06087469
- KvK vestigingsnummer 000017206669
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van zuivelproducten (geen consumptie-ijs)
- Telefoon +31881163600
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Ik wil eerlijke zuivel
- Naam Ik wil eerlijke zuivel
- Leerbedrijf ID 100496249
- KvK naam Ausnutria Dairy Ingredients B.V.
- KvK nummer 06087469
Erkenningen
Sector: Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek
niveau 3 / 27-4-2012
Bereidt analyses voor (B1-K1)
- Organiseert de werkzaamheden m.b.t. de uit te voeren technieken (B1-K1-W1)
- Controleert materiaal (B1-K1-W2)
- Bewerkt materiaal voor (B1-K1-W3)
Voert technieken uit t.b.v. de analyse en rapporteert (B1-K2)
- Voert technieken uit t.b.v. de analyse (B1-K2-W1)
- Beoordeelt en rapporteert resultaten (B1-K2-W2)
- Onderhoudt werkplek en apparatuur (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround laborant (25044)
- Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek (79030)
- Analist (22082)
- Analist (93710)
- Analisten (23030)
- Analisten (23380)
- Laboratoriummedewerker (22081)
- Laboratoriummedewerker (Allround laborant) (91730)
- Laboratoriummedewerker (Laborant) (91720)
niveau 4 / 27-4-2012
Bereidt analyses voor (B1-K1)
- Organiseert de werkzaamheden m.b.t. de uit te voeren technieken (B1-K1-W1)
- Controleert materiaal (B1-K1-W2)
- Bewerkt materiaal voor (B1-K1-W3)
Voert technieken uit t.b.v. de analyse en rapporteert (B1-K2)
- Voert technieken uit t.b.v. de analyse (B1-K2-W1)
- Beoordeelt en rapporteert resultaten (B1-K2-W2)
- Onderhoudt werkplek en apparatuur (B1-K2-W3)
Voert analyses uit (P2-K1)
- Voert biologisch medische analyses uit (P2-K1-W1)
- Interpreteert biologisch medische analyseresultaten (P2-K1-W2)
Ondersteunt onderzoek (P2-K2)
- Voert onderzoek uit m.b.t. biologisch medische analyses (P2-K2-W1)
- Presenteert onderzoeksresultaten m.b.t. biologisch medische analyses (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek (79030)
- Analist (22082)
- Analist (93710)
- Analist (Analist klinische chemie) (93711)
- Analist (Analist pathologie) (93712)
- Analist (Biotechnologisch analist) (93713)
- Analist (Microbiologisch analist) (93715)
- Analisten (23030)
- Analisten (23380)
- Biologisch medisch analist (25045)
- Biomedisch analist (91700)
- Biomedisch analist (Biologie) (91701)
- Biomedisch analist (Klinische chemie) (91702)
- Biomedisch analist (Microbiologie) (91703)
- Biomedisch analist (Pathologie) (91704)
- Laboratoriummedewerker (22081)
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 4 / 11-9-2018
Beheerst productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Bewaakt geautomatiseerde processen en stuurt deze bij (B1-K1-W6)
Begeleidt collega's en derden (B1-K2)
- Controleert de productie- en capaciteitsplanning (B1-K2-W1)
- Bewaakt de planning (B1-K2-W2)
- Begeleidt medewerkers (B1-K2-W3)
Werkt mee aan procesverbetering en productontwikkeling (B1-K3)
- Levert input vanuit de werkvloer (B1-K3-W1)
- Stelt een plan van aanpak op voor de werkvloer (B1-K3-W2)
- Voert onderzoekswerkzaamheden uit (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Operator C (22055)
- Operator C (25303)
- Operator C (90240)
- Procestechniek (23121)
- Procestechniek (23321)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 1-10-2008
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces uitvoeren (P1-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P1-K1-W1)
- Bedient productieapparatuur (P1-K1-W2)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding en technologie (25460)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 3 / 1-10-2008
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 1-10-2008
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 1-10-2008
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)