Bakkerij Abbekerk
- Naam Bakkerij Abbekerk
- Leerbedrijf ID 100162788
- KvK naam Brood- & Banketbakkerij Abbekerk B.V.
- KvK nummer 66372585
- KvK vestigingsnummer 000035000961
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31365250899
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Bakkerij Abbekerk
- Naam Bakkerij Abbekerk
- Leerbedrijf ID 100162788
- KvK naam Brood- & Banketbakkerij Abbekerk B.V.
- KvK nummer 66372585
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 8-6-2011
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Telen product of gewas (P1-K1)
- Verzorgt teelt en gewasgezondheid (P1-K1-W1)
- Verzorgt oogst (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Binnenteelt (Medewerker binnenteelt) (97100)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (Medewerker biologisch-dynamisch bedrijf) (97120)
- Buitenteelt (Medewerker buitenteelt) (97190)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Medewerker teelt (25431)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- Teelt 2/3 (Medewerker teelt) (97660)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
niveau 3 / 8-6-2011
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Telen product of gewas (P4-K1)
- Verzorgt teelt (P4-K1-W1)
- Verzorgt oogst (P4-K1-W2)
- Verzorgt en registreert gewasgezondheid (P4-K1-W3)
Beheersen bedrijfsactiviteiten (P4-K2)
- Bewaakt de planning (P4-K2-W1)
- Instrueert medewerkers (P4-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23212)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Binnenteelt (Vakbekwaam medewerker binnenteelt) (97110)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamisch bedrijf) (97130)
- Buitenteelt (Vakbekwaam medewerker buitenteelt) (97200)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- Teelt 2/3 (Vakbekwaam medewerker teelt) (97670)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakbekwaam medewerker teelt (25435)
- Vakbekwaam medewerker teelt (25536)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
niveau 4 / 28-5-2019
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Beheersen logistiek proces (P9-K1)
- Bewaakt de ontvangst en verzending (P9-K1-W1)
- Koopt producten in (P9-K1-W2)
- Optimaliseert het logistieke proces (P9-K1-W3)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (P9-K2)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P9-K2-W1)
- Instrueert medewerkers en stuurt deze aan (P9-K2-W2)
- Verbetert bedrijfsprocessen (P9-K2-W3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en maakt ondernemingsplan (P9-K2-W4)
- Analyseert keten (P9-K2-W5)
- Past innovaties toe (P9-K2-W6)
- Vormt en gebruikt netwerken (P9-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- In- en verkoop vershandel (In- en verkoper vershandel) (97690)
- Logistiek vakman (Manager vershandel, logistiek en transport) (97761)
- Logistiek vakman (Specialist logistiek en kwaliteit) (97762)
- Manager vershandel, logistiek en transport (97010)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakexpert agrohandel en logistiek (25438)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
niveau 4 / 8-6-2011
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Beheersen teeltproces (P8-K1)
- Draagt zorg voor het teeltproces en de verwerking (P8-K1-W1)
- Stuurt teeltproces (P8-K1-W2)
- Beheerst en monitort gewasgezondheid (P8-K1-W3)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (P8-K2)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P8-K2-W1)
- Instrueert medewerkers en stuurt deze aan (P8-K2-W2)
- Verbetert processen/productie (P8-K2-W3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en maakt ondernemingsplan (P8-K2-W4)
- Analyseert keten (P8-K2-W5)
- Past innovaties toe (P8-K2-W6)
- Vormt en gebruikt netwerken (P8-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23212)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Manager teelt en gewasbescherming (97795)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Teelt 4 (Manager teelt) (97681)
- Teelt 4 (Specialist teelt en techniek) (97682)
- Teelt 4 (Teamleider teelt en arbeid) (97683)
- Teelt en ondernemerschap (97030)
- Teelt en ondernemerschap (Manager binnenteelt) (97033)
- Teelt en ondernemerschap (Manager buitenteelt) (97034)
- Vakexpert teelt en groene technologie (25440)
- Vakexpert teelt en groene technologie (25534)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (Werkbegeleider agrarisch zorgbedrijf) (97270)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Ondernemer zorgbedrijf plant) (97562)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 23-7-2012
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
- Begroot financiën (P3-K3-W3)
- Beheert financiën (P3-K3-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
niveau 4 / 14-7-2016
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
niveau 2 / 21-6-2024
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
niveau 3 / 1-9-2013
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Bakkerij Abbekerk
- Naam Bakkerij Abbekerk
- Leerbedrijf ID 100162788
- KvK naam Brood- & Banketbakkerij Abbekerk B.V.
- KvK nummer 66372585
Contactpersonen (1)
-
Sander Abbekerk Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Zelfstandig werkend bakkerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenZelfstandig werkend bakker, Leidinggevende bakkerij, Patissier, Uitvoerend bakker
Leidinggevende bakkerij, Patissier, Uitvoerend bakker