Bakkerij Morssink BV
- Naam Bakkerij Morssink BV
- Leerbedrijf ID 100143702
- KvK naam Bakkerij Morssink
- KvK nummer 17014805
- KvK vestigingsnummer 000017738679
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31492525804
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Informatie Student Ambachtelijke brood banketbakkerij. Jong en enthousiast team waar gemotiveerde leerling veel kunnen leren. Naast de broodbanket opleiding kunnen wij ook een banketbakkers opleiding aanbieden. Wij maken een zeer breed assortiment van producten.
Bakkerij Morssink BV
- Naam Bakkerij Morssink BV
- Leerbedrijf ID 100143702
- KvK naam Bakkerij Morssink
- KvK nummer 17014805
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 18-6-2009
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
- Begroot financiën (P3-K3-W3)
- Beheert financiën (P3-K3-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
niveau 2 / 18-6-2009
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
niveau 3 / 18-6-2009
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Bakkerij Morssink BV
- Naam Bakkerij Morssink BV
- Leerbedrijf ID 100143702
- KvK naam Bakkerij Morssink
- KvK nummer 17014805
Contactpersonen (1)
-
Richard Morssink Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende bakkerij, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker
Leidinggevende bakkerij, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker