Banketbakkerij 'De Maro' B.V.
- Naam Banketbakkerij 'De Maro' B.V.
- Leerbedrijf ID 100397405
- KvK naam Banketbakkerij "De Maro" B.V.
- KvK nummer 18055914
- KvK vestigingsnummer 000020154461
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van beschuit en koekjes en van ander houdbaar banketbakkerswerk
- Telefoon +31135385160
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving ontwikkelen, vervaardigen, verpakken en verkopen van banket producten, deeg en beslagwerk. voor de Retail, foodservice en out of home klanten.
Banketbakkerij 'De Maro' B.V.
- Naam Banketbakkerij 'De Maro' B.V.
- Leerbedrijf ID 100397405
- KvK naam Banketbakkerij "De Maro" B.V.
- KvK nummer 18055914
Erkenningen
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 2 / 7-2-2022
Beheerst het productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Rondt productieproces af (B1-K1-W6)
Assembleert mechanische onderdelen van het proces (P2-K1)
- Bouwt apparatuur op en om (P2-K1-W1)
- Assisteert bij aansluiten van (besturings)componenten (P2-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Industriele processen (23129)
- Industriële processen (23305)
- Mechanisch operator A (25335)
- Operator (22058)
- Operator (22240)
- Operator (90310)
- Operator (Operator productietechniek) (90312)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 2 / 7-2-2022
Beheerst het productieproces (B1-K1)
- Bereidt productieproces voor (B1-K1-W1)
- Bedient apparatuur (B1-K1-W2)
- Bewaakt procesverloop (B1-K1-W3)
- Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur (B1-K1-W5)
- Rondt productieproces af (B1-K1-W6)
Bewaakt het geautomatiseerde proces (P1-K1)
- Verricht metingen (P1-K1-W1)
- Regelt het geautomatiseerde proces (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Industriele processen (23129)
- Industriële processen (23305)
- Operator (22058)
- Operator (22226)
- Operator (22240)
- Operator (90310)
- Operator (Operator A) (90311)
- Operator (Operator textiel) (90314)
- Operator A (95758)
- Operator productietechniek (95759)
- Operator textiel (91290)
- Operator textiel (95760)
- Operator textiel (Operator textiel chemisch) (91291)
- Operator textiel (Operator textiel mechanisch) (91292)
- Procesoperator A (25337)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 7-2-2022
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces uitvoeren (P1-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P1-K1-W1)
- Bedient productieapparatuur (P1-K1-W2)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding en technologie (25460)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 3 / 7-2-2022
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 7-2-2022
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Banketbakkerij 'De Maro' B.V.
- Naam Banketbakkerij 'De Maro' B.V.
- Leerbedrijf ID 100397405
- KvK naam Banketbakkerij "De Maro" B.V.
- KvK nummer 18055914
Contactpersonen (2)
-
Miriam Populiers Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Wijnand Segers Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Procesoperator ARollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenProcesoperator A, Mechanisch operator A, Medewerker voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek
Mechanisch operator A, Medewerker voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek