Banketbakkerij Oonk
- Naam Banketbakkerij Oonk
- Leerbedrijf ID 100143892
- KvK naam Bakkerij Oonk
- KvK nummer 06086891
- KvK vestigingsnummer 000019862695
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31534611256
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Informatie Student Bakkerij Oonk is een vooruitstrevend en goed ingericht bedrijf zowel op de werkvloer als op organisatorisch gebied. In deze bakkerij kunnen de leerlingen bijna alle facetten van het vak leren, op het gebied van brood, banket en chocolade. En er wordt veel aandacht gegeven aan het leerproces. Waar men probeert de leerlingen te motiveren om dit prachtige vak uit te gaan oefenen in de toekomst. In 2008 is Bakkerij Oonk uitgeroepen tot Beste Bakker van Nederland en beste Leerbedrijf van Nederland.
-
Opleidingsgebieden
- Retail - Verkoopspecialist
- Retail - Ondernemer retail
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Banketbakkerij Oonk
- Naam Banketbakkerij Oonk
- Leerbedrijf ID 100143892
- KvK naam Bakkerij Oonk
- KvK nummer 06086891
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in de bakkerij (P1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (P1-K1-W1)
- Bereidt bakkerijproducten (P1-K1-W2)
- Adviseert de klant (P1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
- Neemt grote en/of bijzondere bestellingen aan (P1-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Ondernemer bakkerij) (90304)
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces uitvoeren (P1-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P1-K1-W1)
- Bedient productieapparatuur (P1-K1-W2)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding en technologie (25460)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Banketbakkerij Oonk
- Naam Banketbakkerij Oonk
- Leerbedrijf ID 100143892
- KvK naam Bakkerij Oonk
- KvK nummer 06086891
Contactpersonen (4)
-
Anni ter Braak Praktijkopleider, Contactpersoon BPV RetailspecialistRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenRetailspecialist, Retailmanager, Leidinggevende van een team / afdeling / project, Retailmedewerker
Retailmanager, Leidinggevende van een team / afdeling / project, Retailmedewerker -
Henri de Groot Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende bakkerij, Ondernemer bakkerij, Patissier, Uitvoerend bakker, VMBO - Horeca, bakkerij en recreatie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Zelfstandig werkend bakker, Medewerker voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek
Leidinggevende bakkerij, Ondernemer bakkerij, Patissier, Uitvoerend bakker, VMBO - Horeca, bakkerij en recreatie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Zelfstandig werkend bakker, Medewerker voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek -
Ilona Nieuwe Weme Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Marc Oonk Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Ondernemer handelRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenOndernemer handel, Retailmanager, Retailspecialist, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Leidinggevende van een team / afdeling / project, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Retailmanager, Retailspecialist, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Leidinggevende van een team / afdeling / project, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs