Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
- Naam Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
- Leerbedrijf ID 100677630
- KvK naam Bella CIAO Harderwijk
- KvK nummer 77617703
- KvK vestigingsnummer 000045308411
- Bedrijfsindeling Hotel-restaurants
- Telefoon +31341412058
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Welkom bij pasta, pizza & winebar Bella Ciao! Eten en drinken vormen een fundamenteel onderdeel van de Italiaanse levensstijl. Even de tijd nemen en genieten van een uitgebreide maaltijd, het liefst samen met familie en vrienden, waarbij van alles geproefd en gedeeld hoort te worden. Ons restaurant biedt een modern Italiaans concept met veel traditionele aspecten. Denk aan verse huisgemaakte pasta’s in ons pasta-lab, authentieke zuurdesem pizza’s met invloeden van over de hele wereld en traditionele Italiaanse koffie van versgemalen bonen. De kwaliteit van de zorgvuldig gekozen ingrediënten en producten vormen de allerbelangrijkste basis voor restaurant Bella ciao. Met trots stellen wij een aantal van onze landelijke partners aan u voor; top-slager de Lindenhoff met hun authentieke vlees, de verse schaal- en schelpdieren van Schmidt zeevis uit Rotterdam en de Pizza Academy die, naar Bella Ciao’s eigen recept, zuurdesem deeg voor ons maakt. Aangevuld met lokale leveranciers maken wij dit restaurant tot een waar Italiaans feestje!
- Informatie Leren & Werken Keuken van Bella Ciao: In de keuken werken we met veelal verse producten uit de streek en/of van gerenommeerde leveranciers als Lindenhoff in Baambrugge en Schmidt Zeevis in Rotterdam. Dagelijks komen de producten vers binnen en we maken zo goed als alles zelf in de keuken. Van 'Zuppa dello chef' tot de desserts en van pizza toppings tot verse pasta en pastasauzen. De 'Rolls Royce' onder de pizza ovens; de 'Moretti Forni', pronkt in de keuken en zorgt voor de echte authentieke Italiaanse pizza's, maar met smaken van over de hele wereld. De authentieke Italiaanse pasta machine in ons 'Pasta-LAB' draait dagelijks verse pasta's die á la minute, en met de meest klassieke Italiaanse én vernieuwende wereldsmaken, bereidt wordt. Met al deze aspecten, inclusief huisgemaakte Italiaanse desserts, willen we onze leerlingen laten kennis maken tijdens hun leerwerktraject! Creativiteit verwelkomen wij graag en meedenken met menukaarten of evenementen mag altijd, er gebeurd genoeg in de keuken van Bella Ciao! Het team bestaat uit allerlei nationaliteiten; van Portugal naar Ecuador en van Spanje naar Griekenland! We spreken dagelijks Engels en de veelzijdigheid van culturen geeft een unieke sfeer in het teamverband van de keuken van Bella Ciao! De keuken staat onder leiding van oud sterren-chef, eigenaar en executive chef Omar Dahak, executive sous-chef Fabian Fokker, senior sous-chef Remy Wolbers, junior sous-chef Edgar Bettencourt en leermeester Chaya Askamp. Samen met hun team zorgen zij er voor dat alles goed verloopt en er genoeg te leren valt voor jou! Bediening van Bella Ciao: In de bediening van Bella Ciao is er genoeg te leren. Continuïteit, perfectie, service (en dat altijd!), staat bij ons hoog in het vaandel. Leerlingen worden door het leerjaar heen functioneel op verschillende plekken neergezet, zodat zij alle kanten van 'de sport' kunnen mee krijgen: - Draai mee achter de bar en tap altijd het perfecte biertje, zet de lekkerste koffie, shake de mooiste cocktails en martini's en dat alles vaak op hoge snelheden. - Pak jij een dienblad en zorg jij dat alle gerechten van de keuken of alle drankjes zo goed en snel mogelijk bij de gast belanden en geef je daarbij de juiste service. - Ben of word jij de ideale 'verkoper' en gastheer/-vrouw aan tafel, neem je de bestellingen op van de gasten, overlegd met de keuken bij speciale wensen, neemt de tijd voor goede service en advies aan de gast. - Mocht je ook interesse hebben in werken in een hotel; ook daar kan je in Bella Ciao vlieg-uren maken en mee kijken bij de receptie, reserveringen, gastencontact en -begeleiding en service! Je kunt bij ons in de bediening en het hotel van Bella Ciao, onder leiding van bedrijfsleider Rolf van Zoelen en assistent bedrijfsleidster en hotelmanager Annemay Pennarts, alle kanten op!
- Informatie Student De Boterlap groep werkt al jaren nauw samen met scholen en leerlingen van onder andere: - Het Deltion in Zwolle - Het Klooster hotel in Amersfoort, onderdeel van ROC MN. - Landstede Harderwijk Leuke bijkomstigheden als je komt werken in 1 van de bedrijven van de Boterlap groep: - 50 % korting bij alle bedrijven van de Boterlap groep - Een flexibel werkrooster; met een team van bijna 200 medewerkers(!) is veel mogelijk. - Super gezellige en doldwaze personeelsuitjes - Goede fooien; al onze fooien worden eerlijk en per uur verdeeld onder al onze werknemers!
Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
- Naam Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
- Leerbedrijf ID 100677630
- KvK naam Bella CIAO Harderwijk
- KvK nummer 77617703
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
- Naam Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
- Leerbedrijf ID 100677630
- KvK naam Bella CIAO Harderwijk
- KvK nummer 77617703
Contactpersonen (1)
-
Denise Beelen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw