Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar

  • Naam Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
  • Leerbedrijf ID 100677630
  • KvK naam Bella CIAO Harderwijk
  • KvK nummer 77617703
  • KvK vestigingsnummer 000045308411
  • Bedrijfsindeling Hotel-restaurants
  • Telefoon +31341412058
  • Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
  • Totale capaciteit 0
  • Stage/bbl overeenkomsten 1

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Welkom bij pasta, pizza & winebar Bella Ciao! Eten en drinken vormen een fundamenteel onderdeel van de Italiaanse levensstijl. Even de tijd nemen en genieten van een uitgebreide maaltijd, het liefst samen met familie en vrienden, waarbij van alles geproefd en gedeeld hoort te worden. Ons restaurant biedt een modern Italiaans concept met veel traditionele aspecten. Denk aan verse huisgemaakte pasta’s in ons pasta-lab, authentieke zuurdesem pizza’s met invloeden van over de hele wereld en traditionele Italiaanse koffie van versgemalen bonen. De kwaliteit van de zorgvuldig gekozen ingrediënten en producten vormen de allerbelangrijkste basis voor restaurant Bella ciao. Met trots stellen wij een aantal van onze landelijke partners aan u voor; top-slager de Lindenhoff met hun authentieke vlees, de verse schaal- en schelpdieren van Schmidt zeevis uit Rotterdam en de Pizza Academy die, naar Bella Ciao’s eigen recept, zuurdesem deeg voor ons maakt. Aangevuld met lokale leveranciers maken wij dit restaurant tot een waar Italiaans feestje!
  • Informatie Leren & Werken Keuken van Bella Ciao: In de keuken werken we met veelal verse producten uit de streek en/of van gerenommeerde leveranciers als Lindenhoff in Baambrugge en Schmidt Zeevis in Rotterdam. Dagelijks komen de producten vers binnen en we maken zo goed als alles zelf in de keuken. Van 'Zuppa dello chef' tot de desserts en van pizza toppings tot verse pasta en pastasauzen. De 'Rolls Royce' onder de pizza ovens; de 'Moretti Forni', pronkt in de keuken en zorgt voor de echte authentieke Italiaanse pizza's, maar met smaken van over de hele wereld. De authentieke Italiaanse pasta machine in ons 'Pasta-LAB' draait dagelijks verse pasta's die á la minute, en met de meest klassieke Italiaanse én vernieuwende wereldsmaken, bereidt wordt. Met al deze aspecten, inclusief huisgemaakte Italiaanse desserts, willen we onze leerlingen laten kennis maken tijdens hun leerwerktraject! Creativiteit verwelkomen wij graag en meedenken met menukaarten of evenementen mag altijd, er gebeurd genoeg in de keuken van Bella Ciao! Het team bestaat uit allerlei nationaliteiten; van Portugal naar Ecuador en van Spanje naar Griekenland! We spreken dagelijks Engels en de veelzijdigheid van culturen geeft een unieke sfeer in het teamverband van de keuken van Bella Ciao! De keuken staat onder leiding van oud sterren-chef, eigenaar en executive chef Omar Dahak, executive sous-chef Fabian Fokker, senior sous-chef Remy Wolbers, junior sous-chef Edgar Bettencourt en leermeester Chaya Askamp. Samen met hun team zorgen zij er voor dat alles goed verloopt en er genoeg te leren valt voor jou! Bediening van Bella Ciao: In de bediening van Bella Ciao is er genoeg te leren. Continuïteit, perfectie, service (en dat altijd!), staat bij ons hoog in het vaandel. Leerlingen worden door het leerjaar heen functioneel op verschillende plekken neergezet, zodat zij alle kanten van 'de sport' kunnen mee krijgen: - Draai mee achter de bar en tap altijd het perfecte biertje, zet de lekkerste koffie, shake de mooiste cocktails en martini's en dat alles vaak op hoge snelheden. - Pak jij een dienblad en zorg jij dat alle gerechten van de keuken of alle drankjes zo goed en snel mogelijk bij de gast belanden en geef je daarbij de juiste service. - Ben of word jij de ideale 'verkoper' en gastheer/-vrouw aan tafel, neem je de bestellingen op van de gasten, overlegd met de keuken bij speciale wensen, neemt de tijd voor goede service en advies aan de gast. - Mocht je ook interesse hebben in werken in een hotel; ook daar kan je in Bella Ciao vlieg-uren maken en mee kijken bij de receptie, reserveringen, gastencontact en -begeleiding en service! Je kunt bij ons in de bediening en het hotel van Bella Ciao, onder leiding van bedrijfsleider Rolf van Zoelen en assistent bedrijfsleidster en hotelmanager Annemay Pennarts, alle kanten op!
  • Informatie Student De Boterlap groep werkt al jaren nauw samen met scholen en leerlingen van onder andere: - Het Deltion in Zwolle - Het Klooster hotel in Amersfoort, onderdeel van ROC MN. - Landstede Harderwijk Leuke bijkomstigheden als je komt werken in 1 van de bedrijven van de Boterlap groep: - 50 % korting bij alle bedrijven van de Boterlap groep - Een flexibel werkrooster; met een team van bijna 200 medewerkers(!) is veel mogelijk. - Super gezellige en doldwaze personeelsuitjes - Goede fooien; al onze fooien worden eerlijk en per uur verdeeld onder al onze werknemers!

Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar

  • Naam Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
  • Leerbedrijf ID 100677630
  • KvK naam Bella CIAO Harderwijk
  • KvK nummer 77617703

Erkenningen

Sector: Horeca en bakkerij

Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar

  • Naam Bella Ciao - Hotel Restaurant Winebar
  • Leerbedrijf ID 100677630
  • KvK naam Bella CIAO Harderwijk
  • KvK nummer 77617703

Contactpersonen (1)

Naam Rollen Opleidingen