Bij Ann
- Naam Bij Ann
- Leerbedrijf ID 100636495
- KvK naam Bij Ann
- KvK nummer 71003614
- KvK vestigingsnummer 000039224589
- Bedrijfsindeling Eet- en drinkgelegenheden
- Telefoon +31633165925
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Dit is de tekst die bij ons op de muur staat, deze tekst zegt het voor ons eigenlijk allemaal: "Een volle tafel met eten, vrienden en familie die aanschuiven. Koffie met taart. Dat is voor mij geluk. Vol liefde deel ik dit geluk met jou. We zijn een kleine koffiebar, waar we in huiselijke sferen onze zelfgebakken taart, zoet ontbijt en brunch serveren. Ook zijn onze gasten welkom voor lunch en high tea (Ann’s theepotje). Zeker 80% van onze gasten zijn vaste gasten die wekelijks (of soms zelfs dagelijks terugkeren). Onze doelgroep is heel divers maar overwegend tussen de 20-60 jaar. We vinden het belangrijk dat onze gasten genieten en ontspannen, bij ons is het gebruik van laptops dan ook niet toegestaan. Onze inrichting, onze mix aan oud servies, rustige muziek die echt op de achtergrond is, de ander ontmoeten en samenzijn staat centraal. We laten onze gasten bestellen bij de bar, we doen niet aan actieve bijverkoop, onze producten verkopen zichzelf. Niets vervelender dan een serveerster die 3x komt vragen wat je wilt eten/drinken terwijl je nog niet gekeken hebt naar de menukaart. We bereiden en bakken in ons kleine keukentje alles vers, van jam en lemon curd tot onze taarten, brownies en tonijnsalade. Dit is onze kracht, alles vers en zelfgemaakt met zo min mogelijk toegevoegde (onnodige ingrediënten).
- Informatie Leren & Werken We zijn een klein en hecht team: Ann staat in de keuken, bakt alles en draait de keuken. Mehmet is gastheer en barista. Ons team bestaat uit 7 weekend medewerkers in de leeftijd 16 t/m 30 jaar. Van woensdag t/m vrijdag werken we op dit moment met twee personen in de keuken en draait Mehmet alleen voor. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal naar onze gasten maar ook naar ons personeel. Als leerling/stagair krijg je een belangrijke taak in ons kleine team, we staan bekend om onze gastvrijheid en hoge kwaliteit producten. (vanuit Ann's ervaring vanuit de zorg en het werken met jongeren is er veel ervaring met coachen en opleiden) bij Ann ontstaan uit een passie voor bakken geeft nu de kans om jou in ons kleine team op te leiden tot professional in het mooiste vak dat er bestaat! We vinden het belangrijk dat ons personeel open staat voor contact met onze gasten, ze herkennen als ze een volgende keer weer komen. Dit maakt juist net dat grote verschil. In ons team is plek voor een of twee leerlingen/stagair(e)s. Werkzaamheden in de keuken zijn heel divers. Bakken; taart, brownies, kaneelbroodjes en muffins. Bereiden van tonijnsalade, shakshuka, soepen en quiches. Inbreng van het hele team en voorproeven door ons allemaal zijn hierbij essentieel.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Bij Ann
- Naam Bij Ann
- Leerbedrijf ID 100636495
- KvK naam Bij Ann
- KvK nummer 71003614
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 25-2-2023
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 3 / 25-2-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 2 / 25-2-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 25-2-2023
- Horeca, bakkerij en recreatie (VMBO)
- - Horeca, bakkerij en recreatie (VMBO)
Equivalenten van deze opleiding
- VMBO - Voedsel, groen en gastvrijheid (19005)
Bij Ann
- Naam Bij Ann
- Leerbedrijf ID 100636495
- KvK naam Bij Ann
- KvK nummer 71003614
Contactpersonen (1)
-
Anne-Will Vierhuizen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV VMBO - Horeca, bakkerij en recreatieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVMBO - Horeca, bakkerij en recreatie, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, 1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, 1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice