Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- Naam Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- Leerbedrijf ID 100614915
- KvK naam Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- KvK nummer 59888113
- KvK vestigingsnummer 000029135559
- Bedrijfsindeling Dakdekken en bouwen van dakconstructies
- Telefoon +31610646677
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn gespecialiseerd in bitumineuze en sbs dakbedekking, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Tevens bekijken wij de situatie en opbouw van bedrijfspanden en appartementencomplexen en brengen wij in kaart wat er de komende tijd te verwachten valt, en plegen onderhoudswerkzaamheden. Diverse soorten zink en lood werkzaamheden verzorgen wij ook.
Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- Naam Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- Leerbedrijf ID 100614915
- KvK naam Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- KvK nummer 59888113
Erkenningen
Sector: Bouw en infra
niveau 3 / 28-2-2019
Dekt uitwendige scheidingsconstructies (B1-K1)
- Richt werkplek in (B1-K1-W1)
- Bereidt de ondergrond voor (B1-K1-W2)
- Brengt componenten aan (B1-K1-W3)
- Brengt bedekking aan (B1-K1-W4)
- Ruimt werkplek op (B1-K1-W5)
Repareert en onderhoudt uitwendige scheidingsconstructies (B1-K2)
- Richt werkplek in (B1-K2-W1)
- Inspecteert de constructie (B1-K2-W2)
- Sloopt constructiedelen (B1-K2-W3)
- Repareert en onderhoudt constructieonderdelen (B1-K2-W4)
- Ruimt werkplek op (B1-K2-W5)
Vervaardigt dak- en gevelcomponenten voor bitumen en kunststof daken (P6-K1)
- Bepaalt constructieve oplossing bitumen/kunststof (P6-K1-W1)
- Meet componenten in bitumen/kunststof (P6-K1-W2)
- Controleert gereedschappen, materiaal en materieel (P6-K1-W3)
- Vervaardigt componenten bitumen/kunststof (P6-K1-W4)
- Ruimt werkplaats op (P6-K1-W5)
Organiseert de dagelijkse werkzaamheden van de collega's (P6-K2)
- Verdeelt de werkzaamheden en instrueert collega's (P6-K2-W1)
- Bewaakt de kwaliteit en controleert op naleving van voorschriften (P6-K2-W2)
- Overlegt en stemt af met derden (P6-K2-W3)
- Bewaakt de voortgang (P6-K2-W4)
- Rapporteert aan leidinggevende (P6-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround Dakdekker (92080)
- Allround Dakdekker (Allround dakdekker bitumen en kunststof) (92082)
- Allround Dakdekker (Allround dakdekker metaal) (92084)
- Allround dakdekker bitumen en kunststof (25086)
- Bouw en infra (79000)
- Dakdekken (23049)
- Dakdekken (23215)
- Dakdekken (23352)
- Dakdekker (22004)
- Dakdekker (90120)
- Dakdekker (93840)
- Dakdekker (93850)
- Dakdekker (Allround dakdekker bitumen en kunststof) (93853)
- Dakdekker (Allround dakdekker metaal) (93854)
niveau 2 / 28-2-2019
Dekt uitwendige scheidingsconstructies (B1-K1)
- Richt werkplek in (B1-K1-W1)
- Bereidt de ondergrond voor (B1-K1-W2)
- Brengt componenten aan (B1-K1-W3)
- Brengt bedekking aan (B1-K1-W4)
- Ruimt werkplek op (B1-K1-W5)
Repareert en onderhoudt uitwendige scheidingsconstructies (B1-K2)
- Richt werkplek in (B1-K2-W1)
- Inspecteert de constructie (B1-K2-W2)
- Sloopt constructiedelen (B1-K2-W3)
- Repareert en onderhoudt constructieonderdelen (B1-K2-W4)
- Ruimt werkplek op (B1-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround Dakdekker (92080)
- Bouw en infra (79000)
- Dakdekken (23049)
- Dakdekken (23215)
- Dakdekken (23352)
- Dakdekker (22004)
- Dakdekker (90120)
- Dakdekker (93840)
- Dakdekker (93850)
- Dakdekker (Dakdekker bitumen en kunststof) (90121)
- Dakdekker (Dakdekker bitumen en kunststof) (93841)
- Dakdekker (Dakdekker metaal) (90123)
- Dakdekker (Dakdekker metaal) (93843)
- Dakdekker bitumen en kunststof (25088)
Sector: Entree
niveau 1 / 28-2-2019
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud (P4-K1)
- Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar (P4-K1-W1)
- Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR (P4-K1-W2)
- Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af (P4-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent afbouw (22027)
- Assistent afbouw (95560)
- Assistent bouw en infra (22000)
- Assistent bouw en infra (Assistent bouw en infra) (92090)
- Assistent bouwen, wonen en onderhoud (25250)
- Assistent bouwen, wonen en onderhoud (95771)
- Assistent houtbranche (22018)
- Assistent houtbranche (94560)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (91440)
- Assistent schilderen / industriële lakverwerking (22034)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter) (91441)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter) (91445)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent metaalconserveerder) (91442)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent poedercoater) (91443)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent schilder) (91444)
- Assistent schoonmaak (22040)
- Assistent schoonmaak (95550)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 28-2-2019
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 18-8-2022
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 18-8-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 18-8-2022
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 3 / 18-8-2022
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 18-8-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- Naam Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- Leerbedrijf ID 100614915
- KvK naam Boeijen Dakbedekkingen B.V.
- KvK nummer 59888113
Contactpersonen (1)
-
Paul Boeijen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Allround dakdekker bitumen en kunststofRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAllround dakdekker bitumen en kunststof, Dakdekker bitumen en kunststof, Assistent bouwen, wonen en onderhoud, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Dakdekker bitumen en kunststof, Assistent bouwen, wonen en onderhoud, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs