Borgesius bakkerij Tholen B.V.
- Naam Borgesius bakkerij Tholen B.V.
- Leerbedrijf ID 100147690
- KvK naam Borgesius Tholen B.V.
- KvK nummer 52082245
- KvK vestigingsnummer 000022048545
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31166603498
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Informatie Student Moderne middelgrote ambachtelijke brood en banketbakkerij met kwaliteitsproducten en aandacht voor de persoon en sfeer. Enthousiast team van meewerkers. Prima leeromgeving. Onze leus is dan ook steeds meer klanten wijd en zijd roemen onze kwaliteit. Nieuwsgierig geworden na contact op met ons bedrijf. Contact persoon is dhr Ad Gladdines en Wim Sebregts.
Borgesius bakkerij Tholen B.V.
- Naam Borgesius bakkerij Tholen B.V.
- Leerbedrijf ID 100147690
- KvK naam Borgesius Tholen B.V.
- KvK nummer 52082245
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 18-11-2021
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces uitvoeren (P1-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P1-K1-W1)
- Bedient productieapparatuur (P1-K1-W2)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding en technologie (25460)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 3 / 18-11-2021
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 18-11-2021
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 18-11-2021
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Borgesius bakkerij Tholen B.V.
- Naam Borgesius bakkerij Tholen B.V.
- Leerbedrijf ID 100147690
- KvK naam Borgesius Tholen B.V.
- KvK nummer 52082245
Contactpersonen (1)
-
Wim Sebregts Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Medewerker voeding, technologie en techniekRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenMedewerker voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling