Boutique Restaurant De Zwarte Boer
- Naam Boutique Restaurant De Zwarte Boer
- Leerbedrijf ID 100151812
- KvK naam Hotel-Restaurant "De Zwarte Boer" B.V.
- KvK nummer 08161196
- KvK vestigingsnummer 000016570820
- Bedrijfsindeling Hotel-restaurants
- Telefoon +31577407395
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Lunch, diner, partijen, bruiloften, vergaderingen, terras, hotel. In 2008 heropend als kleinste 4 sterren hotel van Nederland met een restaurant op de benedenverdieping en 8 luxe hotelkamers op de verdieping. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons op nummer 1! Dus wil je als MBO student de mogelijkheid oppakken om een stage te doen in ons Boutique Hotel-Restaurant, neem dan contact met ons op!
- Informatie Student In het verleden hebben wij met succes leerlingen ontvangen van o.a. Landstede en Deltion.
-
Organisatie kenmerken
- Internationalisation at home
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Boutique Restaurant De Zwarte Boer
- Naam Boutique Restaurant De Zwarte Boer
- Leerbedrijf ID 100151812
- KvK naam Hotel-Restaurant "De Zwarte Boer" B.V.
- KvK nummer 08161196
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 2-5-2025
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 3 / 22-10-2021
Legt distributienetten of transportnetten aan, monteert deze en maakt deze gebruiksklaar (B1-K1)
- Bereidt de werkzaamheden voor en richt de werklocatie in (B1-K1-W1)
- Graaft sleuven en putten en/of maakt een geleidertracé (B1-K1-W2)
- Legt distributienetten of transportnetten aan en monteert deze (B1-K1-W3)
- Maakt het aangelegde en gemonteerde distributienet of transportnet en/of onderdelen van) station gebruiksklaar (B1-K1-W4)
- Rondt aanleg- en/of montagewerkzaamheden af en registreert deze (B1-K1-W5)
Verricht werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten en stelt deze in bedrijf (P6-K1)
- Bereidt werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten voor (P6-K1-W1)
- Neemt netgebonden laagspanningscomponenten of installaties uit bedrijf (P6-K1-W2)
- Monteert in laagspanningsdistributienetten (P6-K1-W3)
- Controleert en test montagewerk (P6-K1-W4)
- Administreert en rondt werkzaamheden aan laagspanningsdistibutiennetten af (P6-K1-W5)
Onderhoudt laagspanningsdistributienetten en verhelpt storingen (P6-K2)
- Bereidt onderhouds- en storingswerkzaamheden in laagspanningsdistributienetten voor (P6-K2-W1)
- Lokaliseert en analyseert storingen in laagspanningsdistributienetten (P6-K2-W2)
- Neemt laagspanningsdistributienetten uit bedrijf (P6-K2-W3)
- Onderhoudt, vervangt en/of repareert onderdelen in laagspanningsdistributienetten (P6-K2-W4)
- Stelt onderhouden/gerepareerde laagspanningsdistributienetten in bedrijf (P6-K2-W5)
- Administreert en rondt werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten af (P6-K2-W6)
Organiseert uit te voeren werk aan laagspanningsdistributienetten (P6-K3)
- Verdeelt uit te voeren werkzaamheden en geeft van instructies (P6-K3-W1)
- Begeleidt uit te voeren werkzaamheden (P6-K3-W2)
- Bewaakt de voortgang van uit te voeren werkzaamheden (P6-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Distributiemonteur (Monteur elektrodistributie) (90161)
- Eerste monteur laagspanningsdistributie (25269)
- Eerste monteur laagspanningsdistributie (25765)
- Infratechniek (22053)
- Infratechniek (23114)
- Infratechniek (23306)
- Infratechniek (23404)
- Infratechniek (Eerste monteur data elektra SBW) (92125)
- Infratechniek (Eerste monteur data/elektra) (92121)
- Infratechniek 2 (92110)
- Infratechniek 3 (92120)
- Infratechniek 4 (92130)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 3 / 22-10-2021
Legt distributienetten of transportnetten aan, monteert deze en maakt deze gebruiksklaar (B1-K1)
- Bereidt de werkzaamheden voor en richt de werklocatie in (B1-K1-W1)
- Graaft sleuven en putten en/of maakt een geleidertracé (B1-K1-W2)
- Legt distributienetten of transportnetten aan en monteert deze (B1-K1-W3)
- Maakt het aangelegde en gemonteerde distributienet of transportnet en/of onderdelen van) station gebruiksklaar (B1-K1-W4)
- Rondt aanleg- en/of montagewerkzaamheden af en registreert deze (B1-K1-W5)
Verricht werkzaamheden in middenspanningsdistributienetten (P7-K1)
- Bereidt werkzaamheden aan middenspanningsdistributienetten voor (P7-K1-W1)
- Monteert installaties en componenten (P7-K1-W2)
- Controleert, test en beproeft middenspanningsdistributienetten (P7-K1-W3)
- Administreert en rondt werkzaamheden aan middenspanningsdistributienetten af (P7-K1-W4)
Onderhouden en repareren van middenspanningsdistributienetten (P7-K2)
- Bereidt onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in middenspanningsdistributienetten voor (P7-K2-W1)
- Onderhoudt, vervangt en repareert onderdelen van middenspanningsdistributienetten (P7-K2-W2)
- Maakt gerepareerde en onderhouden middenspanningsdistributienetten gebruiksklaar (P7-K2-W3)
- Administreert en rondt onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in middenspanningsdistributienetten af (P7-K2-W4)
Organiseert uit te voeren werk aan middenspanningsdistributienetten (P7-K3)
- Verdeelt uit te voeren werk en geeft instructies (P7-K3-W1)
- Begeleidt uit te voeren werk (P7-K3-W2)
- Bewaakt de voortgang van uit te voeren werk (P7-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Eerste monteur middenspanningsdistributie (25270)
- Eerste monteur middenspanningsdistributie (25766)
- Infratechniek (22053)
- Infratechniek (23114)
- Infratechniek (23306)
- Infratechniek (23404)
- Infratechniek 2 (92110)
- Infratechniek 3 (92120)
- Infratechniek 4 (92130)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 2 / 22-10-2021
Legt distributienetten of transportnetten aan, monteert deze en maakt deze gebruiksklaar (B1-K1)
- Bereidt de werkzaamheden voor en richt de werklocatie in (B1-K1-W1)
- Graaft sleuven en putten en/of maakt een geleidertracé (B1-K1-W2)
- Legt distributienetten of transportnetten aan en monteert deze (B1-K1-W3)
- Maakt het aangelegde en gemonteerde distributienet of transportnet en/of onderdelen van) station gebruiksklaar (B1-K1-W4)
- Rondt aanleg- en/of montagewerkzaamheden af en registreert deze (B1-K1-W5)
Verricht werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten en stelt deze in bedrijf (P2-K1)
- Bereidt werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten voor (P2-K1-W1)
- Neemt netgebonden laagspanningscomponenten of installaties uit bedrijf (P2-K1-W2)
- Monteert in laagspanningsdistributienetten (P2-K1-W3)
- Controleert en test montagewerk (P2-K1-W4)
- Administreert en rondt werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten af (P2-K1-W5)
Onderhoudt laagspanningsdistributienetten (P2-K2)
- Bereidt onderhoudswerkzaamheden aan laagspannings-distributienetten voor (P2-K2-W1)
- Onderhoudt, vervangt en/of repareert onderdelen in laagspanningsdistributienetten (P2-K2-W2)
- In bedrijf stellen van onderhouden/gerepareerde laagspanningsdistributienetten (P2-K2-W3)
- Administreert en rondt onderhoudswerkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten af (P2-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Infratechniek (22053)
- Infratechniek (23114)
- Infratechniek (23306)
- Infratechniek (23404)
- Infratechniek (Monteur data/elektra) Kenteq (92111)
- Infratechniek (Monteur data/elektra) SBW (92112)
- Infratechniek 2 (92110)
- Infratechniek 3 (92120)
- Infratechniek 4 (92130)
- Monteur laagspanningsdistributie (25273)
- Monteur laagspanningsdistributie (25769)
- Techniek en procesindustrie (79020)
niveau 2 / 22-10-2021
Legt distributienetten of transportnetten aan, monteert deze en maakt deze gebruiksklaar (B1-K1)
- Bereidt de werkzaamheden voor en richt de werklocatie in (B1-K1-W1)
- Graaft sleuven en putten en/of maakt een geleidertracé (B1-K1-W2)
- Legt distributienetten of transportnetten aan en monteert deze (B1-K1-W3)
- Maakt het aangelegde en gemonteerde distributienet of transportnet en/of onderdelen van) station gebruiksklaar (B1-K1-W4)
- Rondt aanleg- en/of montagewerkzaamheden af en registreert deze (B1-K1-W5)
Verricht werkzaamheden aan middenspanningsdistributienetten (P3-K1)
- Bereidt werkzaamheden aan middenspanningsdistributienetten voor (P3-K1-W1)
- Monteert installaties en componenten (P3-K1-W2)
- Administreert en sluit werkzaamheden aan middenspanningsdistributienetten af (P3-K1-W3)
Onderhoudt en repareert middenspanningsdistributienetten (P3-K2)
- Bereidt onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan middenspanningsdistributienetten voor (P3-K2-W1)
- Onderhoudt, vervangt en/of repareert onderdelen in middenspanningsdistributienetten (P3-K2-W2)
- Administreert en rondt onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan middenspanningsdistributienetten af (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Infratechniek (22053)
- Infratechniek (23114)
- Infratechniek (23306)
- Infratechniek (23404)
- Infratechniek 2 (92110)
- Infratechniek 3 (92120)
- Infratechniek 4 (92130)
- Monteur middenspanningsdistributie (25274)
- Monteur middenspanningsdistributie (25770)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 2-5-2025
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 2-5-2025
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 2-5-2025
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
niveau 4 / 2-5-2025
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
niveau 4 / 2-5-2025
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 4 / 2-5-2025
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
niveau 3 / 26-5-2008
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 2-5-2025
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Boutique Restaurant De Zwarte Boer
- Naam Boutique Restaurant De Zwarte Boer
- Leerbedrijf ID 100151812
- KvK naam Hotel-Restaurant "De Zwarte Boer" B.V.
- KvK nummer 08161196
Contactpersonen (1)
-
Nicole Brouwer Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV