Brasserie Brocante
- Naam Brasserie Brocante
- Leerbedrijf ID 100163430
- KvK naam Brasserie Brocante Pijnacker B.V.
- KvK nummer 55220142
- KvK vestigingsnummer 000024895873
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31153610296
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Brasserie Brocante is een kleine organisatie met 65 zitplaatsen. Met een klein, gezellig team die op elkaar inspelen, elkaar helpen en van elkaar kunnen leren! Wij zorgen ervoor dat onze gasten het naar hun zin hebben en kunnen genieten van heerlijke gerechten. Wij zorgen voor een lekkere kop koffie, heerlijke lunch, huisgemaakt gebak, borreltje en een smakelijk diner. Alles wat wij serveren komt vers en huisgemaakt uit de keuken! Met een veel wisselende kaart zorgen wij ervoor dat onze vaste gasten vaak nieuwe gerechten kunnen uitproberen. De Brasserie is gevestigd in Pijnacker, een dorp waar wij goed bekend staan op de Kloosterkaas kroketjes of onze goede carpaccio! 6 dagen in de week geopend, maandag gesloten.
- Informatie Leren & Werken Wij werken met een klein team. Goede samenwerking en in goed team verband werken is voor ons daarom ook erg belangrijk. Wij proberen elkaar zoveel mogelijk bij te staan, wij werken als een team! Afwas, keuken en bediening. Wij zorgen ervoor dat je veel begeleiding krijgt als leerling. Wij verwachten van een leerling leergierigheid, flexibiliteit en zelfstandigheid. Wij hopen dat als de stage erop zit dat wij een bijdrage hebben geleverd aan je kennis en ervaring. Wie weet, kun je blijven werken bij ons. Huib (chef kok) heeft veel ervaring met het begeleiden van leerlingen. Al jaren lang brengt hij zijn kennis over aan jonge koks. Shiara (leidinggevende bediening) wil graag haar kennis en ervaringen overbrengen op leerlingen.
- Informatie Student Wij werken met verschillende scholen samen!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Brasserie Brocante
- Naam Brasserie Brocante
- Leerbedrijf ID 100163430
- KvK naam Brasserie Brocante Pijnacker B.V.
- KvK nummer 55220142
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 3-7-2020
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 25-10-2012
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 25-10-2012
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Brasserie Brocante
- Naam Brasserie Brocante
- Leerbedrijf ID 100163430
- KvK naam Brasserie Brocante Pijnacker B.V.
- KvK nummer 55220142
Contactpersonen (1)
-
Huibert Pruijssers Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie