Brood Depot
- Naam Brood Depot
- Leerbedrijf ID 100773305
- KvK naam Brood Depot
- KvK nummer 84438126
- KvK vestigingsnummer 000050557092
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31619573560
- Bedrijfsgrootte zzp'er/1 medewerker
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Brood Depot is een kleine ambachtelijke desembroodbakkerij. Een gespecialiseerde bakker. Niet alleen ligt bij Brood Depot de nadruk echt op brood, maar ook op desem in al zijn variaties, en het bakken met oude graanrassen. We bakken puur brood, zonder kunstmatige toevoegingen en met lange rijstijden. Een brood krijgt gemiddeld 20-24 uur om zich te ontwikkelen. Daarnaast is Brood Depot een creatieve bakkerij. Met grote regelmaat ontwikkelen we nieuwe broden. We mixen en mengen met kruiden, groente, fruit, zaden, pitten, noten en andere natuurlijke smaakmakers. Zo weten we onze klanten altijd weer met iets nieuws te verassen. Lekkers als koek of cake is bij Brood Depot een bij-product. Als we ze maken, dan doen we dat als het even kan ook weer met desem.
- Informatie Leren & Werken Tijdens een stage bij Brood Depot doorlopen we alle fasen in het proces om tot een goed desembrood te komen. Een proces van 20-24 uur met beperkte controle. Het weer, de kracht van het desem die varieert, de biologische granen: geen week reageren ze op dezelfde manier op elkaar. En toch moeten we tot een stabiele kwaliteit komen. Planning, tijd en temperatuur, daar gaan we op focussen! Ook maak je kennis met de inkoop- en verkoopprocessen. Controle van materialen en schoonmaak/hygiene zijn vast onderdeel van het werk in de bakkerij. Als eindopdracht ontwikkel je een eigen brood. Een brood met smaak en uitstraling waar je de klanten én jezelf mee verast!
- Informatie Student Brood staat centraal bij Brood Depot. Brood-bakkerij zijn is een boeiend vak omdat we werken met natuurlijke producten en natuurlijke processen, en omdat de variaties en uitdagingen eindeloos zijn. Als desembroodbakker raak je nooit uitontwikkeld. Wij kunnen vast ook nog wel wat van jou leren. Hoe mooi is dat?! Ben jij gemotiveerd en wil je veel leren over desembrood? Welkom! Ook als je verder weg woont. We verzinnen een oplossing voor de reistijd.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Brood Depot
- Naam Brood Depot
- Leerbedrijf ID 100773305
- KvK naam Brood Depot
- KvK nummer 84438126
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 29-1-2024
Bereiden assortiment boulangerie (B1-K1)
- Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor (B1-K1-W1)
- Bereidt boulangerieproducten (B1-K1-W2)
- Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten (B1-K1-W3)
- Decoreert en werkt boulangerieproducten af (B1-K1-W4)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten (B1-K1-W5)
- Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op (B1-K1-W6)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W7)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Adviseert de klant over boulangerieproducten (B1-K2-W1)
- Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer (B1-K2-W2)
- Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W3)
- Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W4)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten (B1-K2-W5)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Boulangerie (23250)
niveau 3 / 30-1-2024
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Brood Depot
- Naam Brood Depot
- Leerbedrijf ID 100773305
- KvK naam Brood Depot
- KvK nummer 84438126
Contactpersonen (1)
-
Saskia Boesveldt Contactpersoon BPV, Praktijkopleider BoulangerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenBoulanger, Zelfstandig werkend bakker
Zelfstandig werkend bakker