Broodje van Eigen Deeg

  • Naam Broodje van Eigen Deeg
  • Leerbedrijf ID 100415128
  • KvK naam Broodje van eigen deeg
  • KvK nummer 62497928
  • KvK vestigingsnummer 000031499562
  • Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
  • Telefoon +31505535593
  • Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
  • Totale capaciteit 0
  • Stage/bbl overeenkomsten 2

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Elke dag genieten van heerlijk brood. Wat maakt broodje van eigen deeg bijzonder? Wij bakken brood van eigengemaakt deeg. Daarbij kiezen we voor zuivere grondstoffen, zonder toevoeging van hulpstoffen. We bereiden ons deeg met respect voor het oude ambacht en lange rijsprocessen met gebruik van desem. Ons brood is geïnspireerd op de franse traditie. Dit brood kent vele soorten, maar heeft één ding gemeen; het is altijd vers gebakken. Wij bakken – net als de Fransen – de hele dag door. Dus duurt het nooit lang voordat er weer versgebakken, warm en krakend brood uit onze oven komt! Ons brood wordt gebakken op de stenen vloer van de oven, die centraal in de winkel staat. En terwijl je, met je eigen ogen, ziet hoe onze bakkers in de open bakkerij het brood bereiden, ruik je de heerlijkste broodgeuren. Vervelen in de winkel is er bij ons niet bij! Want de magie van een versgebakken baguette of zingende boule kun je zelf ervaren, vlakbij de oven… Eerlijk en pure grondstoffen Wij werken met onbewerkte gecertificeerde bloem, genaamd Label Rouge. Dat is niet zomaar iets: Label Rouge is een door de franse overheid wettelijk beschermde titel die alleen wordt uitgereikt als voldaan is aan superieure kwaliteitseisen. Een voorwaarde is dat de bloem wordt geteeld op akkers die ver liggen van vervuilingsgebieden. Het graan wordt getraceerd van de akkers tot het malen in de molens. Het zout dat wij gebruiken is het handmatig gewonnen Sel Gris de Guérande . Dit is ongewassen, ongedroogd en ongeraffineerd ruw zeezout dat nog vochtig is. Daarom is het een puur zeezout dat rijk is aan magnesium en van nature natriumarm. Brood met ons eigen desem heeft een voller en meer karakteristiek aroma en is daarom zeer smaakvol. Door het natuurlijke desem blijft het brood langer mals en krokant. Respect voor het oude ambacht Dit betekent dat we het deeg veel tijd geven om smaak te ontwikkelen door rijstijden van minimaal 16 uur! Door het deeg direct op de ovenvloer te bakken, ontstaat er een krokante dunne korst met nog méér smaak.
  • Informatie Leren & Werken Op dit moment geen stagiaires nodig. Altijd de mogelijkheid een open sollicitatie te schrijven
  • Informatie Student n.v.t.

Broodje van Eigen Deeg

  • Naam Broodje van Eigen Deeg
  • Leerbedrijf ID 100415128
  • KvK naam Broodje van eigen deeg
  • KvK nummer 62497928

Erkenningen

Sector: Handel, mode, ondernemerschap

Sector: Horeca en bakkerij

Broodje van Eigen Deeg

  • Naam Broodje van Eigen Deeg
  • Leerbedrijf ID 100415128
  • KvK naam Broodje van eigen deeg
  • KvK nummer 62497928

Contactpersonen (2)

Naam Rollen Opleidingen