Brouwerij 't meuleneind
- Naam Brouwerij 't meuleneind
- Leerbedrijf ID 100662901
- KvK naam Brouwerij 't meuleneind
- KvK nummer 64078086
- KvK vestigingsnummer 000032936265
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van bier
- Telefoon +31612523009
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Brouwerij 't meuleneind
- Naam Brouwerij 't meuleneind
- Leerbedrijf ID 100662901
- KvK naam Brouwerij 't meuleneind
- KvK nummer 64078086
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 4 / 31-10-2024
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Brouwerij 't meuleneind
- Naam Brouwerij 't meuleneind
- Leerbedrijf ID 100662901
- KvK naam Brouwerij 't meuleneind
- KvK nummer 64078086
Contactpersonen (1)
-
Jan Dommisse Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Biologisch medisch analistRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenBiologisch medisch analist, Chemisch fysisch analist, Allround laborant, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling
Chemisch fysisch analist, Allround laborant, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling