Brouwerij Avereest B.V.
- Naam Brouwerij Avereest B.V.
- Leerbedrijf ID 100665718
- KvK naam Brouwerij Avereest B.V.
- KvK nummer 69321906
- KvK vestigingsnummer 000037679481
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van bier
- Telefoon +31523859425
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Brouwerij Avereest B.V.
- Naam Brouwerij Avereest B.V.
- Leerbedrijf ID 100665718
- KvK naam Brouwerij Avereest B.V.
- KvK nummer 69321906
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 4 / 6-11-2020
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
-
Niet uitvoerbaar: Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 1-10-2020
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Brouwerij Avereest B.V.
- Naam Brouwerij Avereest B.V.
- Leerbedrijf ID 100665718
- KvK naam Brouwerij Avereest B.V.
- KvK nummer 69321906
Contactpersonen (1)
-
JoepJan van Hernen Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Vakexpert voeding, technologie en techniekRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling
Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling