Crematorium Reestborgh
- Naam Crematorium Reestborgh
- Leerbedrijf ID 100123401
- KvK naam Yarden Uitvaartzorg Meppel
- KvK nummer 17078392
- KvK vestigingsnummer 000019007256
- Bedrijfsindeling Uitvaartverzorging
- Telefoon +31528262571
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Yarden Crematorium Reestborgh heeft als hoofdactiviteit het verzorgen van de uitvaart plechtigheid en de crematie van overledenen.
Crematorium Reestborgh
- Naam Crematorium Reestborgh
- Leerbedrijf ID 100123401
- KvK naam Yarden Uitvaartzorg Meppel
- KvK nummer 17078392
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Organiseert de werkzaamheden (P1-K1)
- Stemt af met de leidinggevende (P1-K1-W1)
- Plant werkzaamheden (P1-K1-W2)
- Bewaakt het budget en te behalen doelen (P1-K1-W3)
- Werkt met lerende medewerkers en stagiairs (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitaire dienstverlening (23247)
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
Niet uitvoerbaar: Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
Niet uitvoerbaar: Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
Niet uitvoerbaar: Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
Niet uitvoerbaar: Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
Niet uitvoerbaar: Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Sector: Toerisme en recreatie
Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
Voert administratieve processen uit (B1-K2)
- Houdt de voorraad bij (B1-K2-W1)
- Verzamelt en verwerkt informatie (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
Organiseert en voert activiteiten uit (B1-K3)
- Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten (B1-K3-W1)
- Bereidt de uitvoering van activiteiten voor (B1-K3-W2)
- Begeleidt activiteiten (B1-K3-W3)
- Rondt de activiteit af (B1-K3-W4)
Werkt in de gastvrijheidsbranche (B1-K4)
Niet uitvoerbaar: Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K4-W1)
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten (B1-K4-W2)
Niet uitvoerbaar: Adviseert gasten en registreert de bestelling (B1-K4-W3)
Niet uitvoerbaar: Maakt dranken serveergereed (B1-K4-W4)
Niet uitvoerbaar: Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K4-W5)
Niet uitvoerbaar: Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K4-W6)
Niet uitvoerbaar: Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (B1-K4-W7)
Niet uitvoerbaar: Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K4-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround hospitality medewerker (26012)
- Hospitality (23341)
Crematorium Reestborgh
- Naam Crematorium Reestborgh
- Leerbedrijf ID 100123401
- KvK naam Yarden Uitvaartzorg Meppel
- KvK nummer 17078392
Contactpersonen (1)
- Raymond de Kock Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistant Business ServicesRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistant Business Services, Medewerker facilitaire dienstverlening, Allround Assistant Business Services, Office & Management Support Specialist, Facilitair leidinggevende, Manager / ondernemer horeca, Allround hospitality medewerker, Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Medewerker facilitaire dienstverlening, Allround Assistant Business Services, Office & Management Support Specialist, Facilitair leidinggevende, Manager / ondernemer horeca, Allround hospitality medewerker, Allround medewerker facilitaire dienstverlening