Curio Frankenthalerstraat - Bakkers/leerbedrijf
- Naam Curio Frankenthalerstraat - Bakkers/leerbedrijf
- Leerbedrijf ID 100764085
- KvK naam Curio Frankenthalerstraat
- KvK nummer 41105340
- KvK vestigingsnummer 000024712574
- Bedrijfsindeling Middelbaar beroepsonderwijs en educatie (gecombineerd)
- Telefoon +31882098000
- Bedrijfsgrootte 51 tot en met 100 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Curio Frankenthalerstraat - Bakkers/leerbedrijf
- Naam Curio Frankenthalerstraat - Bakkers/leerbedrijf
- Leerbedrijf ID 100764085
- KvK naam Curio Frankenthalerstraat
- KvK nummer 41105340
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Organiseert de werkzaamheden (P1-K1)
- Stemt af met de leidinggevende (P1-K1-W1)
- Plant werkzaamheden (P1-K1-W2)
- Bewaakt het budget en te behalen doelen (P1-K1-W3)
- Werkt met lerende medewerkers en stagiairs (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitaire dienstverlening (23247)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Sector: Zorg en welzijn
Aanbieden van onderwijsactiviteiten (B1-K1)
- onderwijsactiviteiten af met betrokkenen (B1-K1-W1 Stemt)
- de uitvoering van onderwijsactiviteiten voor (B1-K1-W2 Bereidt)
- voorwaardelijke werkzaamheden uit (B1-K1-W3 Voert)
- onderwijsactiviteiten uit (B1-K1-W4 Voert)
- Zorgt voor een veilige leeromgeving (B1-K1-W5)
- bij het beoordelen en examineren van studenten (B1-K1-W6 Ondersteunt)
- de werkzaamheden (B1-K1-W7 Evalueert)
Werken aan kwaliteit en deskundigheid (B1-K2)
- aan deskundigheidsbevordering (B1-K2-W1 Werkt)
- aan het bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg (B1-K2-W2 Werkt)
Equivalenten van deze opleiding
- Instructeur mbo (23232)
Curio Frankenthalerstraat - Bakkers/leerbedrijf
- Naam Curio Frankenthalerstraat - Bakkers/leerbedrijf
- Leerbedrijf ID 100764085
- KvK naam Curio Frankenthalerstraat
- KvK nummer 41105340
Contactpersonen (3)
-
Toine Ballemans Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Allround medewerker facilitaire dienstverleningRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAllround medewerker facilitaire dienstverlening, Facilitair leidinggevende
Facilitair leidinggevende -
Jan Liplijn Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Uitvoerend bakkerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenUitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker
Zelfstandig werkend bakker -
Bregje Verhoeven Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Instructeur mboRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenInstructeur mbo