De Groene Schuur
- Naam De Groene Schuur
- Leerbedrijf ID 100066011
- KvK naam De Groene Schuur
- KvK nummer 56058640
- KvK vestigingsnummer 000006839614
- Bedrijfsindeling Overige recreatie (rest)(geen jachthavens)
- Telefoon +31316330718
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 8
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Groene Schuur is een belevingsbedrijf met een kwekerij (kassen en volle grond), kookstudio en streekwinkel.Alle informatie en foto's kun je vinden op www.degroeneschuur.nl of www.kokenindekas.nl
- Informatie Leren & Werken Wij nemen alleen bol studenten aan , zij moeten flexibel inzetbaar zijn. Klantgericht werken in de verschillende sectoren. Ervaring is niet vereist, ons doel is om mensen zoveel mogelijk te leren.
- Informatie Student Bij ons bedrijf kun je terecht voor een zeer leerzame, leuke en afwisselende stage.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
De Groene Schuur
- Naam De Groene Schuur
- Leerbedrijf ID 100066011
- KvK naam De Groene Schuur
- KvK nummer 56058640
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende werkzaamheden uit (P2-K1)
- Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar (P2-K1-W1)
- Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving (P2-K1-W2)
- Staat derden te woord en verwijst hen door (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent dienstverlening en zorg (25251)
- Assistent dienstverlening en zorg (95769)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Zorghulp (22188)
- Zorghulp (91420)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving (P8-K1)
- Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving (P8-K1-W1)
- Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving (P8-K1-W2)
- Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren (P8-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent natuur en groen) (97473)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent plantenteelt) (97474)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Natuur en leefomgeving) (97023)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Plantenteelt) (97024)
- Assistent plant of (groene) leefomgeving (25258)
- Assistent plant of (groene) leefomgeving (97799)
- Assistent plant, dier of (groene) leefomgeving (25657)
- Entree (23110)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Niet uitvoerbaar: Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Niet uitvoerbaar: Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Telen product of gewas (P1-K1)
- Verzorgt teelt en gewasgezondheid (P1-K1-W1)
- Verzorgt oogst (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Binnenteelt (Medewerker binnenteelt) (97100)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (Medewerker biologisch-dynamisch bedrijf) (97120)
- Buitenteelt (Medewerker buitenteelt) (97190)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Medewerker teelt (25431)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- Teelt 2/3 (Medewerker teelt) (97660)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Telen product of gewas (P4-K1)
- Verzorgt teelt (P4-K1-W1)
- Verzorgt oogst (P4-K1-W2)
- Verzorgt en registreert gewasgezondheid (P4-K1-W3)
Beheersen bedrijfsactiviteiten (P4-K2)
- Bewaakt de planning (P4-K2-W1)
- Instrueert medewerkers (P4-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23212)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Binnenteelt (Vakbekwaam medewerker binnenteelt) (97110)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamisch bedrijf) (97130)
- Buitenteelt (Vakbekwaam medewerker buitenteelt) (97200)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- Teelt 2/3 (Vakbekwaam medewerker teelt) (97670)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakbekwaam medewerker teelt (25435)
- Vakbekwaam medewerker teelt (25536)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Beheersen teeltproces (P8-K1)
- Draagt zorg voor het teeltproces en de verwerking (P8-K1-W1)
- Stuurt teeltproces (P8-K1-W2)
- Beheerst en monitort gewasgezondheid (P8-K1-W3)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (P8-K2)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P8-K2-W1)
- Instrueert medewerkers en stuurt deze aan (P8-K2-W2)
- Verbetert processen/productie (P8-K2-W3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en maakt ondernemingsplan (P8-K2-W4)
- Analyseert keten (P8-K2-W5)
- Past innovaties toe (P8-K2-W6)
- Vormt en gebruikt netwerken (P8-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23212)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Manager teelt en gewasbescherming (97795)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Teelt 4 (Manager teelt) (97681)
- Teelt 4 (Specialist teelt en techniek) (97682)
- Teelt 4 (Teamleider teelt en arbeid) (97683)
- Teelt en ondernemerschap (97030)
- Teelt en ondernemerschap (Manager binnenteelt) (97033)
- Teelt en ondernemerschap (Manager buitenteelt) (97034)
- Vakexpert teelt en groene technologie (25440)
- Vakexpert teelt en groene technologie (25534)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (Werkbegeleider agrarisch zorgbedrijf) (97270)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Ondernemer zorgbedrijf plant) (97562)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
De Groene Schuur
- Naam De Groene Schuur
- Leerbedrijf ID 100066011
- KvK naam De Groene Schuur
- KvK nummer 56058640
Contactpersonen (2)
-
Ferdinand Eeuwes Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent plant, dier of groene omgevingRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent plant, dier of groene omgeving, Medewerker teelt, Vakbekwaam medewerker teelt, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert teelt en groene technologie, Assistent dienstverlening, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding en voorlichting
Medewerker teelt, Vakbekwaam medewerker teelt, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert teelt en groene technologie, Assistent dienstverlening, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding en voorlichting -
Anja Eeuwes-Roelofsen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw