De Hessenkar, eeterij-tapperij
- Naam De Hessenkar, eeterij-tapperij
- Leerbedrijf ID 100159826
- KvK naam Eeterij-tapperij De Hessenkar
- KvK nummer 91616662
- KvK vestigingsnummer 000008075611
- Bedrijfsindeling Facility management
- Telefoon +31612563576
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Hessenkar, eeterij-tapperij te Achterveld is gelegen in de dorpskern. Bij ons zijn 3 medewerkers in vaste dienst en 12 flexers completeren ons gezellige team. De Hessenkar typeert zich met een toegankelijke menukaart en wij denken in oplossingen. Onze activiteiten bestaan uit restaurant met een overdekt en verwarmd terras met een toegankelijke menukaart met voor ieder wat wils. Onze gasten komen uit de wijde omtrek en bestaan uit vaste gasten, fietser, wandelaars, motorrijders en dergelijke.
- Informatie Leren & Werken Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een student die zichzelf wil ontwikkelen in de keuken waar open staan voor creatieve ideeën. Iemand die graag wil leren hoe het er in de keuken van een horecabedrijf in toe gaat, daar zijn wij naar op zoek. In het verleden hebben wij studenten gehad die de management opleiding gedaan hebben en hier het laatste zetje gekregen hebben. Tevens hebben we 2 studenten gehad die de koksopleiding gedaan hebben. Beide zijn nog steeds in de horeca werkzaam en komen nog regelmatig binnen lopen.
- Informatie Student De Hessenkar is een kleinschalig horecabedrijf waar ruimte is voor ideeën en creatieve gedachten. De studenten die in het verleden hier stage gelopen hebben kwamen van 't Klooster uit Amersfoort. Wat wel prettig is om te weten dat je zelf voor vervoer moet zorgen aangezien het openbaar vervoer te wensen over laat in Achterveld
De Hessenkar, eeterij-tapperij
- Naam De Hessenkar, eeterij-tapperij
- Leerbedrijf ID 100159826
- KvK naam Eeterij-tapperij De Hessenkar
- KvK nummer 91616662
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 3-2-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 3-2-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
De Hessenkar, eeterij-tapperij
- Naam De Hessenkar, eeterij-tapperij
- Leerbedrijf ID 100159826
- KvK naam Eeterij-tapperij De Hessenkar
- KvK nummer 91616662
Contactpersonen (1)
-
Joery Boutens Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok