De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- Naam De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- Leerbedrijf ID 100704981
- KvK naam De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- KvK nummer 70537933
- KvK vestigingsnummer 000038795779
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31302542463
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Veldkeuken bestaat uit een bakkerij en restaurant, vlak bij elkaar gelegen. Wij werken 100% biologisch en malen een deel van het graan wat wij gebruiken zelf op onze 2 graanmolens. Wij werken hoofdzakelijk met Nederlands geteeld biologisch graan, vaak direct uit de omgeving. Naast zuurdesembrood maken wij ook viennoiserie, taarten, koeken, en veel andere producten die wij gebruiken in ons eigen restaurant, verkocht worden in onze winkel en aan derden (winkels en restaurants) geleverd worden
- Informatie Leren & Werken In ons bedrijf wordt nog veel handmatig gedaan, wij gebruiken geen pre mixen, en geen (onnodige) toevoegingen. Zuurdesembrood maken wij geheel zonder gist, er is zelfs geen gist aanwezig in de bakkerij. Voor croissants e.d. gebruiken wij desemcultuur. Leerlingen kunnen bij ons op alle gebieden meewerken en leren, deeg maken, vormen, bakken etc. Wij hebben meestal 1 tot 2 leerlingen tegelijkertijd
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- Naam De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- Leerbedrijf ID 100704981
- KvK naam De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- KvK nummer 70537933
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 23-8-2022
Bereiden assortiment boulangerie (B1-K1)
- Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor (B1-K1-W1)
- Bereidt boulangerieproducten (B1-K1-W2)
- Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten (B1-K1-W3)
- Decoreert en werkt boulangerieproducten af (B1-K1-W4)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten (B1-K1-W5)
- Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op (B1-K1-W6)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W7)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Adviseert de klant over boulangerieproducten (B1-K2-W1)
- Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer (B1-K2-W2)
- Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W3)
- Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W4)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten (B1-K2-W5)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Boulangerie (23250)
niveau 3 / 15-11-2021
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- Naam De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- Leerbedrijf ID 100704981
- KvK naam De Veldkeuken Bakkerij & Keuken B.V.
- KvK nummer 70537933
Contactpersonen (1)
-
Rene van der Veer Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Vakexpert voeding en voorlichtingRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVakexpert voeding en voorlichting