Hoogmartens B.V.
- Naam Hoogmartens B.V.
- Leerbedrijf ID 100624609
- KvK naam Hoogmartens B.V.
- KvK nummer 66897289
- KvK vestigingsnummer 000035483954
- Bedrijfsindeling Wegenbouw
- Telefoon +31774006140
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Hoogmartens B.V.
- Naam Hoogmartens B.V.
- Leerbedrijf ID 100624609
- KvK naam Hoogmartens B.V.
- KvK nummer 66897289
Erkenningen
Sector: Bouw en infra
niveau 3 / 5-6-2019
Basis gww-werk uitvoeren (B1-K1)
- Richt de verkeersafzetting in en onderhoudt deze (B1-K1-W1)
- Richt werkterrein in en onderhoudt het (B1-K1-W2)
- Maatvoeren (B1-K1-W3)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden (B1-K1-W4)
- Verhardingen aanbrengen (B1-K1-W5)
- Werkterrein in afgesproken staat brengen (B1-K1-W6)
GWW-werk uitvoeren (P6-K1)
- Bemaling toepassen en onderhouden (P6-K1-W1)
- Wegfundering aanbrengen (P6-K1-W2)
- Riool en rioolconstructies plaatsen/repareren (P6-K1-W3)
- Banden en kolken, straatpotten en putranden, goten, verhardingen (opnieuw) stellen/plaatsen/straten/aanbrengen/repareren (P6-K1-W4)
- Straatmeubilair, hekken en afrasteringen plaatsen (P6-K1-W5)
Organiseert dagelijkse werkzaamheden van collega's (P6-K2)
- Verdeelt de werkzaamheden en instrueert collega's (P6-K2-W1)
- Bewaakt de kwaliteit en controleert op naleving van voorschriften (P6-K2-W2)
- Overlegt en stemt af met derden (P6-K2-W3)
- Bewaakt de voortgang (P6-K2-W4)
- Rapporteert aan leidinggevende (P6-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround vakman gww (25091)
- Bouw en infra (79000)
- Grond-, water- en wegenbouw (23050)
- Grond-, water- en wegenbouw (23303)
- Vakman asfalt (22014)
- Vakman gww (22015)
- Vakman gww (Allround vakman gww) (93990)
- Vakman infra (91560)
- Vakman infra (Vakman gww) (91564)
- Waterbouwer (22016)
- Waterbouwer (94030)
niveau 3 / 17-3-2023
Basis gww-werk uitvoeren (B1-K1)
- Richt de verkeersafzetting in en onderhoudt deze (B1-K1-W1)
- Richt werkterrein in en onderhoudt het (B1-K1-W2)
- Maatvoeren (B1-K1-W3)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden (B1-K1-W4)
- Verhardingen aanbrengen (B1-K1-W5)
- Werkterrein in afgesproken staat brengen (B1-K1-W6)
Organiseert dagelijkse werkzaamheden van collega's (P2-K1)
- Verdeelt de werkzaamheden en instrueert collega's (P2-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit en controleert op naleving van voorschriften (P2-K1-W2)
- Bewaakt de voortgang (P2-K1-W3)
- Rapporteert aan leidinggevende (P2-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Balkman (25094)
- Bouw en infra (79000)
- Grond-, water- en wegenbouw (23050)
- Grond-, water- en wegenbouw (23303)
- Vakman asfalt (22014)
- Vakman asfalt (Balkman) (93970)
- Vakman gww (22015)
- Vakman infra (Balkman) (91561)
- Waterbouwer (22016)
- Waterbouwer (94030)
niveau 2 / 5-6-2019
Basis gww-werk uitvoeren (B1-K1)
- Richt de verkeersafzetting in en onderhoudt deze (B1-K1-W1)
- Richt werkterrein in en onderhoudt het (B1-K1-W2)
- Maatvoeren (B1-K1-W3)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden (B1-K1-W4)
- Verhardingen aanbrengen (B1-K1-W5)
- Werkterrein in afgesproken staat brengen (B1-K1-W6)
Straatwerk uitvoeren (P3-K1)
- Fundering controleren en baanmaken (P3-K1-W1)
- Banden en kolken, straatpotten en putranden, goten, verhardingen (opnieuw) stellen/plaatsen (P3-K1-W2)
- Straatmeubilair verwijderen en/of plaatsen (P3-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bouw en infra (79000)
- Grond-, water- en wegenbouw (23050)
- Grond-, water- en wegenbouw (23303)
- Opperman bestratingen (25095)
- Straatmaker (Opperman bestratingen) (94000)
- Vakman asfalt (22014)
- Vakman gww (22015)
- Vakman infra (Opperman) (91554)
- Waterbouwer (22016)
- Waterbouwer (94030)
niveau 2 / 6-7-2020
Basis gww-werk uitvoeren (B1-K1)
- Richt de verkeersafzetting in en onderhoudt deze (B1-K1-W1)
- Richt werkterrein in en onderhoudt het (B1-K1-W2)
- Maatvoeren (B1-K1-W3)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden (B1-K1-W4)
- Verhardingen aanbrengen (B1-K1-W5)
- Werkterrein in afgesproken staat brengen (B1-K1-W6)
GWW-werk uitvoeren (P5-K1)
- Wegfundering aanbrengen (P5-K1-W1)
- Riool en rioolconstructies plaatsen/repareren (P5-K1-W2)
- Banden en kolken, straatpotten en putranden, goten, verhardingen (opnieuw) stellen/plaatsen/straten/aanbrengen/repareren (P5-K1-W3)
- Straatmeubilair, hekken en afrasteringen plaatsen (P5-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Bouw en infra (79000)
- Grond-, water- en wegenbouw (23050)
- Grond-, water- en wegenbouw (23303)
- Vakman asfalt (22014)
- Vakman gww (22015)
- Vakman gww (25097)
- Vakman gww (93980)
- Vakman infra (91550)
- Vakman infra (Aankomend vakman gww) (91551)
- Waterbouwer (22016)
- Waterbouwer (94030)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 12-8-2016
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 4 / 19-6-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
niveau 2 / 12-8-2016
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 12-8-2016
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
niveau 4 / 12-8-2016
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
niveau 4 / 12-8-2016
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 4 / 12-8-2016
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
niveau 3 / 12-8-2016
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 12-8-2016
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Entree
niveau 1 / 5-6-2019
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud (P4-K1)
- Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar (P4-K1-W1)
- Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR (P4-K1-W2)
- Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af (P4-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent afbouw (22027)
- Assistent afbouw (95560)
- Assistent bouw en infra (22000)
- Assistent bouw en infra (Assistent bouw en infra) (92090)
- Assistent bouwen, wonen en onderhoud (25250)
- Assistent bouwen, wonen en onderhoud (95771)
- Assistent houtbranche (22018)
- Assistent houtbranche (94560)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (91440)
- Assistent schilderen / industriële lakverwerking (22034)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter) (91441)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter) (91445)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent metaalconserveerder) (91442)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent poedercoater) (91443)
- Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent schilder) (91444)
- Assistent schoonmaak (22040)
- Assistent schoonmaak (95550)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Hoogmartens B.V.
- Naam Hoogmartens B.V.
- Leerbedrijf ID 100624609
- KvK naam Hoogmartens B.V.
- KvK nummer 66897289
Contactpersonen (2)
-
Lilian Achten Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Stephan Stienen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Vakman gwwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVakman gww, Allround vakman gww, Assistent bouwen, wonen en onderhoud, Opperman bestratingen, Balkman
Allround vakman gww, Assistent bouwen, wonen en onderhoud, Opperman bestratingen, Balkman