zoekresultaten
Stages zoeken Stages Eetcafé de Egelantier Eetcafé de Egelantier Naam Eetcafé de Egelantier Leerbedrijf ID 100166275 KvK naam Café De Egelantier B.V. KvK nummer 50094602 KvK vestigingsnummer 000009123997 Bedrijfsindeling Cafés Telefoon +31302280113 Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers Totale capaciteit 0 Stage/bbl overeenkomsten - Organisatieprofiel Omschrijving Wij zijn een klein team. En de gast is koning!
Wij organiseren pubquis,jamsessies,dolderspoppodium,en natuurlijk lekker eten! Informatie Student Kom jij ons team versterken en leren hoe je moet koken, omgaan met producten en zelfstandig werken, dan ben je bij ons bij juiste adres zoekresultaten
Stages zoeken Stages Eetcafé de Egelantier Eetcafé de Egelantier Naam Eetcafé de Egelantier Leerbedrijf ID 100166275 KvK naam Café De Egelantier B.V. KvK nummer 50094602 Erkenningen Sector: Horeca en bakkerij
Kok (25180)
niveau 2 / 1-9-2013 Bereidt gerechten (B1-K1) Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1) Maakt mise en place (B1-K1-W2) Past recepten aan (B1-K1-W3) Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4) Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5) Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6) Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7) Beheert keukenvoorraden (B1-K2) Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1) Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2) Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3) Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4) Equivalenten van deze opleiding Horeca en bakkerij (79120) Keuken (23085) Kok (22177) Kok (90760) Kok (95100)
Zelfstandig werkend kok (25182)
niveau 3 / 18-7-2017 Bereidt gerechten (B1-K1) Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1) Maakt mise en place (B1-K1-W2) Past recepten aan (B1-K1-W3) Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4) Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5) Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6) Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7) Beheert keukenvoorraden (B1-K2) Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1) Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2) Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3) Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4) Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1) Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1) Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2) Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3) Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4) Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2) Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1) Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2) Equivalenten van deze opleiding Horeca en bakkerij (79120) Keuken (23085) Kok (22177) Kok (90770) Kok (94950) Kok (95100) Kok (Instellingskok) (90771) Kok (Instellingskok) (94951) Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772) Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952) Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Beschikbaarheid
Geen stages