Eetcafé Plexat, Steaks & Bites
- Naam Eetcafé Plexat, Steaks & Bites
- Leerbedrijf ID 100472609
- KvK naam Eetcafé Plexat
- KvK nummer 08124569
- KvK vestigingsnummer 000003945359
- Bedrijfsindeling Cafés
- Telefoon +31541551350
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving We zitten met Eetcafé Plexat / Steaks & Bites in het centrum van De Lutte tegenover de kerk. Op de begaande grond bestaat Eetcafé Plexat nu sinds 2004 ruim 15 jaar. We werken met zowel lunch als a la carte en richten ons op toerisme en plaatselijke gasten. We zijn in het terrasseizoen 7/7 geopend en bieden plaats op ons terras voor 160 plekken, en binnen ruim 70. In 2017 zijn we gaan verbouwen en op onze eerste etage is Steaks & Bites ontstaan met een geweldig dakterras. Hier bieden we een ander concept eten dan onze bistro Plexat. Erg populair is bij ons de Sharing Dinner waarbij gasten via 6-7 gangen door de kaart gaan van koud naar warm via vlees-vis-vega gerechten. Hierbij zijn seizoensgerechten mooie afwisselingen. Voor leerlingen die werk zoeken of stage is het dus uitermate leerzaam dat je in 2 verschillende keukens op 1 adres kunt werken. Dus je bent flexibel leergierig en hebt vooral oog voor wat gasten wensen. Kom vrijblijvend langs voor kennismaking en ontdek horeca zoals jij het wenst. We zijn vernieuwend en willen graag meningen en inspiratie van jonge koks dat hierbij het fundament vormt voor ons publiek. Innoverend en uitdagend dus. We werken met een jong en divers team, en hierbij zijn we altijd op zoek naar zowel mensen voor in de keuken als in de bediening. Neem contact op via 0541-551350 of met 06-53946998 voor een afspraak.
- Informatie Leren & Werken Vele studenten die bij ons zijn geweest via leerbedrijf hebben er een baan aan overgehouden, vaak omdat de sfeer gaaf is en er veel ruimte is voor eigen creatie. Omdat we 2 soorten keukens bieden is afwisseling erg belangrijk en verveelt daarom niet. Daarbij kunnen koks elkaar vaker overnemen en zelf meer vrije dagen plannen dan alleen doordeweeks.
- Informatie Student 'We werken met vele scholen samen en zijn daarom ook geschikt voor iedereen die horecaminded is. We bieden een goed loon volgens cao en daarbij mogelijkheden tot doorgroeien binnen ons bedrijf tot chef keuken of chef bediening.
Eetcafé Plexat, Steaks & Bites
- Naam Eetcafé Plexat, Steaks & Bites
- Leerbedrijf ID 100472609
- KvK naam Eetcafé Plexat
- KvK nummer 08124569
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Eetcafé Plexat, Steaks & Bites
- Naam Eetcafé Plexat, Steaks & Bites
- Leerbedrijf ID 100472609
- KvK naam Eetcafé Plexat
- KvK nummer 08124569
Contactpersonen (1)
-
Maurits Huisken Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Manager / ondernemer horecaRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Kok, Zelfstandig werkend kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Kok, Zelfstandig werkend kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie