Eetcafe De Brasserie BV
- Naam Eetcafe De Brasserie BV
- Leerbedrijf ID 100168683
- KvK naam Eetcafé de Brasserie B.V.
- KvK nummer 12007286
- KvK vestigingsnummer 000002199882
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31773516100
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn een eetcafé daarbij een restaurant functie en een café functie elke dag 13 uur geopend 7 dagen in de week.
- Informatie Leren & Werken Wij vinden het belangrijk om leerlingen goed op te leiden en ze onze kennis mee te geven, over het algemeen goede ervaring met leerlingen.
- Informatie Student Wij vinden het belangrijk dat een leerling gemotiveerd zijn en je kunt hier leren om zelfstandig te worden en er word ook gekeken naar de werkhouding en de rest word geleerd Zowel BOL als BBL zijn welkom vanaf niveau 2 in de keuken en voor de bediening.
Eetcafe De Brasserie BV
- Naam Eetcafe De Brasserie BV
- Leerbedrijf ID 100168683
- KvK naam Eetcafé de Brasserie B.V.
- KvK nummer 12007286
Erkenningen
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft invulling aan een businessmodel (B1-K1)
- Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit (B1-K1-W1)
- Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming (B1-K1-W2)
- Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan (B1-K1-W3)
- Schrijft een businessplan (B1-K1-W4)
Voert operationele processen in een onderneming uit (B1-K2)
- Bouwt een zakelijk netwerk op (B1-K2-W1)
- Koopt producten en/of diensten (B1-K2-W2)
- Voert marketing- en communicatieprocessen uit (B1-K2-W3)
- Verkoopt producten en/of verleent diensten (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Ondernemerschap op basis van een vakspecialisme (23398)
- Ondernemerschap op basis van vakmanschap (23078)
- Ondernemerschap op basis van vakmanschap (23209)
- Schoenconsulent (92890)
- Schoenconsulent (94681)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent) (92891)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent/ondernemer) (92892)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent/Ondernemer) (94682)
- Vakman-ondernemer (25165)
- Vakman-ondernemer (25530)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Begroot financiën (B1-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
-
Niet uitvoerbaar: Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Eetcafe De Brasserie BV
- Naam Eetcafe De Brasserie BV
- Leerbedrijf ID 100168683
- KvK naam Eetcafé de Brasserie B.V.
- KvK nummer 12007286
Contactpersonen (1)
-
Rene Kerren Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Vakspecialist ondernemerRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVakspecialist ondernemer, Zelfstandig werkend kok, Kok, Manager / ondernemer horeca
Zelfstandig werkend kok, Kok, Manager / ondernemer horeca