Keurslagerij Heuts
- Naam Keurslagerij Heuts
- Leerbedrijf ID 100137300
- KvK naam Keurslagerij Heuts
- KvK nummer 75143399
- KvK vestigingsnummer 000043039537
- Bedrijfsindeling Winkels in vlees en vleeswaren
- Telefoon +31433625226
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving ambachtelijke slagerij aangesloten bij de keurslagersorganisatie, kwalitatief worstmakerij. Wij doen veel traiteur artikelen. Alles in eigen beheer.
- Informatie Leren & Werken Wij zijn een erkend leerbedrijf want wij proberen zoveel mogelijk ambachtelijk te werken en dat over te dragen aan de nieuwe generatie. Ervaring met studenten: Heel positief. Wij hebben een aantal jaren veel leerlingen gehad met een goed resultaat en dat maakt mij enthousiast. Wij zijn inmiddels 28 jaar open. Personeel: 20 personen in dienst. Wij werken samen met BBl studenten omdat staan voor werken en leren.
- Informatie Student School samenwerking: SVO in Roermond. Verwachting in een student: Passie. Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer leren over het ambachtswerk? Mail ons dan gerust met jouw CV en Motivatiebrief. Wij hopen jou binnenkort te ontmoeten!
-
Opleidingsgebieden
- Retail - Ondernemer retail
Keurslagerij Heuts
- Naam Keurslagerij Heuts
- Leerbedrijf ID 100137300
- KvK naam Keurslagerij Heuts
- KvK nummer 75143399
Erkenningen
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
niveau 4 / 26-1-2023
Profileert zichzelf als ondernemer (B1-K1)
- Bereidt zich op ondernemen voor (B1-K1-W1)
- Onderzoekt de markt (B1-K1-W2)
- Ontwikkelt een ondernemersconcept (B1-K1-W3)
Ontwikkelt een business model (B1-K2)
- Selecteert het klantsegment en de waardepropositie van de onderneming (B1-K2-W1)
- Kiest de kanalen en klantrelaties van de onderneming (B1-K2-W2)
- Maakt een financieel plan voor de onderneming (B1-K2-W3)
- Kiest een vorm voor ondernemen (B1-K2-W4)
- Zet een zakelijk netwerk op (B1-K2-W5)
- Construeert een business model (B1-K2-W6)
Voert operationele processen in een handelsonderneming uit (B1-K3)
- Koopt producten in (B1-K3-W1)
- Verkoopt producten (B1-K3-W2)
- Voert logistieke processen uit (B1-K3-W3)
- Voert marketing- en communicatieprocessen uit (B1-K3-W4)
- Voert financiële en administratieve processen uit (B1-K3-W5)
- Maakt een operationeel plan voor de onderneming (B1-K3-W6)
Ontwikkelt zich in het ondernemen (B1-K4)
- Volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en de markt (B1-K4-W1)
- Reflecteert op de eigen werkzaamheden in relatie tot de ondernemersvaardigheden (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Ondernemer detailhandel (22147)
- Ondernemer detailhandel (90290)
- Ondernemer retail (25166)
- Ondernemerschap handel (23355)
- Ondernemerschap retail (23079)
niveau 2 / 26-1-2023
Verleent hospitality en verkoopt (B1-K1)
- Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant (B1-K1-W2)
- Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende retailprocessen uit (B1-K2)
- Functioneert als professional in de retailorganisatie (B1-K2-W1)
- Verzorgt de goederenstroom (B1-K2-W2)
- Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Groene detailhandel (22209)
- Groene detailhandel (Medewerker groene detailhandel) (97300)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- In- en verkoop vershandel (97080)
- In- en verkoop vershandel (Inkoper vershandel) (97081)
- In- en verkoop vershandel (Verkoper vershandel) (97082)
- Medewerker groene detailhandel (97793)
- Retail operationeel (23324)
- Verkoop (23080)
- Verkoop (23194)
- Verkoper (22142)
- Verkoper (25167)
- Verkoper (90390)
- Verkoper (93750)
- Verkoper (EZ) (25503)
- Verkoper (Verkoopmedewerker tankstation) (93753)
- Verkoper (Verkoper detailhandel) (93751)
- Verkoper (Verkoper fiets/bromfiets) (93752)
niveau 3 / 26-1-2023
Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving (B1-K1)
- Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving (B1-K1-W1)
- Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten (B1-K1-W2)
- Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af (B1-K1-W3)
- Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming (B1-K1-W4)
Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit (B1-K2)
- Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie (B1-K2-W1)
- Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen (B1-K2-W2)
- Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising (B1-K2-W3)
- Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s (B1-K2-W4)
- Doet operationele verbetervoorstellen (B1-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Advies en leiding in de verkoop (23070)
- Advies en leiding in de verkoop (23195)
- Eerste verkoper (25153)
- Retail advies (23325)
- Verkoopadviseur (25154)
- Verkoopspecialist (22144)
- Verkoopspecialist (25155)
- Verkoopspecialist (90380)
- Verkoopspecialist (Verkoopspecialist detailhandel) (90383)
- Verkoopspecialist elektrotechnische detailhandel (90386)
- Verkoopspecialist groene detailhandel (25501)
- Verkoopspecialist mode (90385)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 16-5-2025
- Economie en ondernemen (VMBO)
- - Economie en ondernemen (VMBO)
Equivalenten van deze opleiding
- VMBO - Handel (19002)
- VMBO - Zakelijke dienstverl. en veiligheid (19006)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 6-2-2006
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 9-3-2009
Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit (B1-K1)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop (B1-K1-W1)
- Maakt presentatieplan van versproducten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W3)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W4)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt (B1-K2)
- Bepaalt personeelsbeleid en voert uit (B1-K2-W1)
- Werft en begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
- Stuurt medewerkers en het team aan (B1-K2-W3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K2-W4)
- Onderhoudt contacten met externen (B1-K2-W5)
Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit (B1-K3)
- Bewaakt de financiële situatie van de onderneming (B1-K3-W1)
- Bepaalt marketingbeleid en voert uit (B1-K3-W2)
- Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende vers (22249)
- Leidinggevende vers (Ondernemer vers) (95610)
- Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel) (94750)
- Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij) (92940)
- Ondernemer vers (25420)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23165)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23287)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 6-2-2006
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Voert versspecialistische handelingen uit (P3-K1)
- Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces (P3-K1-W1)
- Verzorgt presentatie van traiteursproducten (P3-K1-W2)
- Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten (P3-K1-W3)
Coördineert traiteuropdrachten (P3-K2)
- Maakt productieplanning (P3-K2-W1)
- Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur (P3-K2-W2)
- Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Slager-traiteur (25424)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Slager-traiteur) (91631)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 6-2-2006
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en) (P2-K1)
- Plant de werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Coördineert het versverwerkingsproces (P2-K1-W2)
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid (P2-K2)
- Ondersteunt bij het analyseren van de markt (P2-K2-W1)
- Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Chef slagerij (91640)
- Leidinggevende vers (Chef vers) (95600)
- Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel) (94740)
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt) (94840)
- Vakbekwaam medewerker vers (25425)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist) (91634)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager) (91633)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Keurslagerij Heuts
- Naam Keurslagerij Heuts
- Leerbedrijf ID 100137300
- KvK naam Keurslagerij Heuts
- KvK nummer 75143399
Contactpersonen (1)
-
Cindy Heuts Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Ondernemer handelRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenOndernemer handel, Retailmedewerker, Retailspecialist, Ondernemer vers, Vakbekwaam medewerker vers, Medewerker vers, Traiteur vers, VMBO - Economie en ondernemen
Retailmedewerker, Retailspecialist, Ondernemer vers, Vakbekwaam medewerker vers, Medewerker vers, Traiteur vers, VMBO - Economie en ondernemen