Golfpark Wilnis
- Naam Golfpark Wilnis
- Leerbedrijf ID 100152572
- KvK naam Golfpark Wilnis B.V.
- KvK nummer 30086012
- KvK vestigingsnummer 000016401344
- Bedrijfsindeling Overige sportaccommodaties
- Telefoon +31297281143
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Bij Golfpark Wilnis werken ongeveer 50 medewerkers waarvan de meeste parttime. We hebben 2 golfbanen, een golfwinkel en een restaurant. We hebben ook ruim
- Informatie Leren & Werken Waarom kiezen voor een leertraject bij Golfpark Wilnis? Unieke locatie: onze schitterende golfbaan, gelegen in de polder van het Groene Hart, biedt niet alleen een adembenemende achtergrond voor een dagje golf, maar ook een prachtige setting voor onze culinaire avonturen. Hier kun je je passie voor koken combineren met de rust en schoonheid van de natuur. Deskundig team: bij Golfpark Wilnis werk je samen met ervaren en gepassioneerde professionals die jou alle kneepjes van het vak zullen leren. Ons keukenteam bestaat uit koks die hun sporen in de culinaire wereld hebben verdiend en hun kennis graag met jou delen. Uitdagende en diverse keuken: van verfijnde gerechten voor onze golfers tot heerlijke hapjes voor evenementen – geen dag is hetzelfde. Bij ons leer je werken met verse, lokale ingrediënten en krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten in een dynamische keuken. Persoonlijke ontwikkeling: Wij geloven in de kracht van leren door doen. Daarom krijg je bij ons de kans om vanaf dag één actief mee te draaien in de keuken. Met een persoonlijke begeleider zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen.
- Informatie Student We zijn helaas slecht bereikbaar met het openbaar vervoer.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Golfpark Wilnis
- Naam Golfpark Wilnis
- Leerbedrijf ID 100152572
- KvK naam Golfpark Wilnis B.V.
- KvK nummer 30086012
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 4-7-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 4-7-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
niveau 3 / 4-7-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Golfpark Wilnis
- Naam Golfpark Wilnis
- Leerbedrijf ID 100152572
- KvK naam Golfpark Wilnis B.V.
- KvK nummer 30086012
Contactpersonen (1)
-
Alice Kool Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV